Сбогувайте се с диабета завинаги без лекарства или усилия, рецепта

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Новината от днес – Официално обявиха откриването на ваксина 1 против диабета и целият свят празнува новината! –  е за ваксина срещу диабет и в статията се казва, че тази ваксина не лекува диабета, а спира развитието на усложненията, съпътстващи болестта.

diabetes-leek

Конвенционалната медицина все още не е открила официален лек за диабета, но съществуват много лечения, които помагат в контролирането на заболяването, така че пациентът да може да води нормален живот.

Инсулинът нормализира нивата на кръвната захар, но преди да започнете лечение с инсулин, ние ви предлагаме да опитате следния натурален лек. Ако вече използвате инсулин с този лек вие ще снижите количеството му, като в същото време ще стимулирате функцията на панкреаса.

Диабетът е сериозно заболяване, което влияе на способността на тялото да произвежда инсулин. Това е хормон, чиято функция е да преобразува храната която ядете в енергия. В случая на диабета в тялото остава твърде много захар и нивата на глюкозата са по-високи от нормалните.

Съществуват следните видове диабет:

Тип 1 – когато тялото не може да произвежда инсулин.

Тип 2 – когато клетките не могат да използват инсулина правилно, заболяването се нарича инсулинова резистентност.

Тип 3 – или болестта на Алцхаймер

Прочетете повече за диабет тип 3: Истинската причина за глаукома, диабет тип 3 и Алцхаймер, как да се предпазваме

Гестационен диабет – вид диабет, който се проявява по време на бременност.

Всички видове диабет са сложни заболявания и в значителна степен влошават качеството на живот. Ако не се лекуват, те могат да доведат до бъбречно заболяване, слепота, сърдечен удар, безпокойство и депресия.

Причините за диабет все още не са известни, но храната, липсата на физическа активност, затлъстяването и генетиката играят важна роля в развиването на това заболяване.

Макар че диабета се приема за нелечимо заболяване, ранната диагноза и оптималното лечение могат да снижат усложненията. Диабета може да се контролира с натурални и медикаментозни методи за регулиране на нивата на кръвната захар в тялото.

Обичайно при диабет се прибягва към инжекции с инсулин, обаче има естествени лекове, които предоставят същото или дори по-добро действие.

Днес ви представяме рецепта за естествен лек, който бързо ще ви излекува. Диабетът е сериозно заболяване, което трудно се лекува и което сериозно засяга начина ви на живот, но даденият по-долу лек показва чудесен потенциал и се счита за най-добрият естествен лек за това заболяване.

Диабетът е заболяване, което се проявява когато панкреасът не може да произвежда достатъчно инсулин или не може да използва този хормон правилно. Липсата на инсулин в организма е голям проблем и може да причини определени дисбаланси о по този начин да наруши основни функции в тялото. Лечението на диабета изисква инжекции с инсулин до живот и заболяването изглежда нелечимо, но този естествен лек ще контролира нивата на инсулина в тялото ви и ефикасно ще излекува диабета ви. Той ще елиминира излишните течности от тялото и ще нормализира нивата на захар в кръвта ви. Лекът всъщност е зеленчук, наречен праз. Ето как да го използваме срещу диабет:

Лек за лечение на диабета

Съставки

1 стрък праз с корена

2 л минерална вода

(В някои рецепти се добавят и две чушчици прясна бамя, така че ако провеждате лечението през лятото, добавяйте и тази съставка.)

Приготвяне

Почистете праза добре и го измийте обилно с вода, сложете го в купа с минерална вода, така че зеленчука да е напълно покрит от водата. (Ако добавяте бамя, отрежете дръжчиците и добавете двете чушчици при праза). Оставете праза да престои във водата един ден. След 24 часа прецедете и пийте течността през целия ден вместо вода. След това пригответе нова доза за следващия ден. Ще се почувствате много по-добре още след първия ден – повтаряйте процеса всеки ден и ще излекувате заболяването си скоро.

Още един сходен лек: Пригответе си сами домашен лек за контролиране на диабета!

Съвети за предпазване от диабет

Хранете се здравословно

Здравословното хранене не означава да се откажете от любимите си храни – а просто да ядете по-малки порции и да избягвате обилните хранения с тежки храни. Диета с ниско съдържание на мазнини и въглехидрати е идеална срещу диабет

Правете упражнения

Знаем че всеки е зает, но физическата активност по поне 30 минути на ден ще ви помогне да контролирате нивата на захарта и ефективно да се предпазвате от диабет. Намерете време в натовареното си ежедневие и бъдете физически активни, за да сте по-здрави.

Отслабнете

Има пряка връзка между диабета и наднорменото тегло, така че непременно свалете няколко килограма, за да поддържате стабилни нива на глюкоза в тялото си. Ако сте с наднормено тегло панкреасът произвежда повече глюкоза, а това обикновено води до диабет.

Хранете се в предварително определено време

Храненето на редовни интервали ще ви помогне да държите теглото и нивата на глюкозата под контрол.

Пийте много вода

Водата ще помогне на кръвта да преминава през вените и ще регулира нивата на кръвната ви захар.

Опитайте този лек и ще се изумите от резултатите

Филипински лекар откри лек за диабета

Най-добрият начин за контролиране на кръвната захар изисква всичко на всичко едно яйце

Пригответе си сами домашен лек за контролиране на диабета!

 

Източник:

http://www.healthylifeidea.com/say-goodbye-diabetes-without-drugs-no-special-effort/

Снимка: Natural Healthy Ways

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *