Филипински лекар откри лек за диабета

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Диабетът е много сериозно заболяване, което може да има животозастрашаващи последици ако не се лекува както трябва. Това заболяване става все по-често срещано сред хора от всички възрасти и от двата пола, а най-лошото е че ако се разболеете от диабет ще трябва да се лекувате през целия си живот. С развитието на болестта, тя може да доведе до увреждане на бъбреците, нервите, ампутации и дори слепота.

diabetes-cure

Според Международната федерация за борба с диабета (International Diabetes Federation), Филипините в момента са една от горещите точки на заболеваемост от диабет в света. Въпреки подробните изследвания в опит за откриване на лек за това заболяване, учените все още не са открили нищо ново след откриването на инсулина.

Обаче, през юни 2016 година д-р Джейми Ди-Лиако, лекар по метаболитна медицина, твърди, че е открил лек за диабета и че ще са ви необходими само пет минути да си го приготвяте. 82-годишният експерт от Филипините казва, че захарта не е основната причина за диабета, а по-скоро липсата в тялото на шест основни минерала. Ако в тялото ви има необходимото количество от тези шест минерала, можете да ядете колкото си искате десерти. На база на откритията си той изготвя изключителна рецепта, която предоставя на тялото необходимите минерали за справяне с диабета.

Диабетът е метаболитно заболяване, при което нивата на кръвната захар са много високи дълго време. Диабетът може да причини сърдечно-съдови проблеми, усложнения с очите и бъбречна недостатъчност.

Има два вида диабет, тип 1 (засягащ 10% от страдащите от диабет) и тип 2 (засягащ 90% от страдащите от диабет).

При диабет тип 1 тялото не произвежда инсулин (хормонът, регулиращ нивата на кръвната захар). За жалост това означава, че пациентите с диабет тип 1 трябва да си инжектират инсулин до края на живота си.

При диабет тип 2 тялото не произвежда достатъчно инсулин, за да може то да функционира както трябва. Този тип диабет не е толкова сериозен, колкото е тип 1, защото пациентите могат да контролират нивата на кръвната си захар като се хранят здравословно, редовно правят физически упражнения и отслабнат.

Известният лекар от Филипините, д-р Джейми Ди-Лиако, откри лек за диабет тип 2. Според д-р Джейми Ди-Лиако основната причина за диабет не са захарта и затлъстяването, а недостигът на следните шест минерала: ванадий, мед, цинк, манган, хром и германий силвървестър.

Така че човек, който яде храни, съдържащи тези шест минерала може да контролира симптомите на диабет тип 2.

siling-libuyo

Д-р Ди-Лиако също така е провел свое изследване и е открил идеалната смес от храни, които съдържат споменатите необходими минерали и добрата новина е че можете да си приготвяте „чудодейния лек” срещу това заболяване убиец у дома за само 5 минути!

И така, ето създадената от него смес, която съдържа необходимите минерали за справяне с диабета:

Чудодеен лек срещу диабета

Необходими са ви:

  • 12 червени люти чушлета (от най-дребните), наричани siling labuyo от сорта Capsicum frutescens
  • 2 сурови яйца
  • ½ ч.л. морска сол

Приготвяне:

Нарежете и смелете лютите чушлета.

Смесете чушките със суровите яйца добре.

Добавете морската сол и изпийте.

Най-хубавото е че можете да приготвяте лека за по-малко от 5 минути, а пиенето му гарантира отлични резултати.

Опитайте този лек и ни кажете какво мислите.

 

Източници:

http://www.healthyfoodteam.com/filipino-doctor-found-cure-diabetes-just-5-minutes/

http://healthyrecipeshome.com/filipino-doctor-found-cure-diabetes-just-5-minutes/

http://philnews.ph/2016/06/09/filipino-doctor-miracle-cure-diabetes/

Снимки: Portal Berita; STCLongi Bikaner

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *