Най-добрият начин за контролиране на кръвната захар изисква всичко на всичко едно яйце

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Голяма истина се крие в поговорката „човек е онова, което яде”, понеже здравето ни в голяма степен зависи от храната ни. Ако вземем предвид факта, че през 21 век живеем заобиколени от токсини, става кристално ясно защо следването на добре балансиран хранителен режим би следвало да е приоритет на всеки човек.

egg-high-blood-sugar

От друга страна, забързаният модерен живот ни оставя малко време за домашно приготвена питателна храна, ето защо повечето хора разчитат на готовите храни. И именно тук възниква проблемът.

Отивате на рутинен преглед и откривате, че нивата на кръвната ви захар са ударили тавана без вие дори да го осъзнавате. Същото се случва с хипертонията. Всъщност, има редица заболявания, известни като „тихи убийци”, които увреждат здравето ви без дори да подозирате. И всички тези заболявания имат един общ знаменател – нездравословното хранене!

Ако се борите с висока кръвна захар, има невероятно естествено решение, което прави чудеса за свалянето й – варено яйце.

Варено яйце срещу висока кръвна захар

Започнете със сваряването на едно яйце.

Обелете го и го надупчете с вилица на няколко места.

След това сложете яйцето в съд и го залейте с ябълков оцет.

Оставете го да престои в оцета през нощта.

На сутринта изяжте яйцето в комбинация с чаша топла вода.

Правете това няколко дни, след това отново премерете кръвната си захар.

Сравнете резултатите сега с тези преди да проведете лечението – кръвната ви захар ще е значително по-ниска след операцията яйце!

 

Източник:

http://www.themagicoflife.info/health/best-way-to-control-your-blood-sugar-and-it-takes-only-a-boiled-egg/

Снимка: hitgid.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *