Официално обявиха откриването на ваксина 1 против диабета и целият свят празнува новината!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Диабетът е автоимунно заболяване, при което в кръвта има твърде много глюкоза. Панкреасът или не може да произвежда инсулин или инсулинът, който той произвежда не е достатъчен и не действа както трябва. Без инсулинът да изпълнява своята функция, глюкозата се натрупва в кръвта, което води до високи нива на глюкоза в кръвта, а това причинява здравословните проблеми, свързвани с диабета. Диабетът е метаболитно заболяване до живот.

vaccine-diabetes-1

Най-накрая официално бе представена първата ваксина за диабет. Обаче, тази ваксина не е лек за диабета, а решение за спиране на прогресирането на това заболяване. Тя може да се използва както при деца така и при възрастни и не причинява странични ефекти.

Президентът на Фондация  Vive your Diabetes и президентът на Мексиканската асоциация за диагнозиране и лечение на автоимунни заболявания обясниха в конференция, че тази ваксина не лекува диабета, а че предоставя големи подобрения във всички пациенти, при които тя е била използвана.

Чакон Рамирес (Президент на фондация Vive your Diabetes) твърди че всеки пациент, страдащ от диабет се нуждае от правилни и конкретни грижи от страна на експерти. Той също така казва, че са необходими много години, за да се развие това заболяване и за да започне то да създава и други проблеми с цялостното здраве на пациента. Създател на тази авто-хемотерапия всъщност е Хорхе Гонзалес Рамирес и той казва, че те са успели да стандартизират солен разтвор за всеки вид диабет. Той продължава с описанието на процедурата, както следва:

От всеки пациент се изтеглят 5 куб.см. кръв, след което му се инжектират 55 милилитра кръвен разтвор (съдържащ сол), охладен в хладилника до пет градуса по Целзий. Когато температурата достигне 37 градуса (вливайки се в тялото и изпитва температурата в него) това води до шок и конкретният проблем се превръща в собственото си решение като генетичният и метаболитен поток се коригират или имунометаболизират във ваксината. Лечението трябва да продължи около една година, а действието на една ваксина трае 60 дни. С тази ваксина се стремим както казахме не да лекуваме диабета, тя по-скоро ще е наистина ефикасна за спирането на всички усложнения, съпътстващи диабета като слепота, бъбречна недостатъчност, ампутации, емболия, загуба на слуха и т.н.

Лусила Зарате Ортега (президент на Мексиканската асоциация за диагнозиране и лечение на автоимунни заболявания) препоръчва на всички пациенти освен да си правят ваксината да ходят редовно на лекар, ако не искат да си имат допълнителни проблеми със заболяването, понеже ваксината е лечение, а не чудо, както и че всеки диагнозиран с диабет пациент се нуждае от съответната правилна помощ от страна на експертите. Хората, страдащи от диабет трябва наистина да внимават също така с храната която ядат, да започнат да правят физически упражнения редовно и да си пият назначените лекарства.

Създателят на тази авто-хемотерапия, д-р Хорхе Гонзалес Рамирес казва, „Тази ваксина е много повече от лекарство. Тя е лечебна практика. Ние я приемаме като алтернатива, възможно решение за спирането на хроничните дегенеративни усложнения: инсулт, оглушаване, ампутация, бъбречна недостатъчност и слепота, наред с много други”.

Пояснение на Здрави всеки ден:

Изказваме благодарност на г-жа Ирина Ценкова за ценната информация, която ни предостави.

В подкрепа на твърдението, че все още официално не съществува лек за диабета е информацията за това, че обявяването на ваксината всъщност е било невярно и е заблуждавало обществеността.

От 2000 година насам захарният диабет е основна причина за смъртност сред жените и на второ място сред мъжете. Изчислено е че заболяването е причинило 83000 смърни случаи в Мексико през 2010 година. Това прави още по-примамливо съобщаването за ваксина срещу диабета. Очевидно е колко апетитна е била тази измама за „създателите“ на гореописаната ваксина.

Здравен орган казва, че няма ваксина за заболяването

От Cofepris, Федералната комисия за защита срещу здравни рискове на Мексико, затвориха офиса на един от създателите на ваксината и директорът на здравния орган каза, че такава ваксина не е била одобрявана и че обществеността е била заблуждавана.

Директорът на Cofepris Микел Ариола казва, че фондацията Live Your Diabetes Foundation изобщо не е била фондация, а примамка за заблуда на обществото и че срещу нея ще бъдат повдигнати обвинения.

Той казва, че са предприети стъпки, които да подсигурят информирането на хората, че така наречената ваксина не е официално регистрирана и че продажбата й е незаконна.

Уебсайтовете на нейните създатели са свалени след отклика от страна на Cofepris към съобщението за това лечение.

Както се вижда от заглавието, това е едната от ваксините за лечение на диабет, за които бе съобщено през септември 2015 година и която се оказва измама. Следващата ни новина за диабета ще е за втора ваксина за справяне с това сериозно заболяване, а междувременно вижте този естествен лек, за който се казва, че лекува диабета:

Сбогувайте се с диабета завинаги без лекарства или усилия, рецепта

Източници:

http://mrhealthguide.com/2016/09/15/vaccine-diabetes-officially-announced-entire-world-celebrating-news/

http://mexiconewsdaily.com/news/public-duped-by-news-of-diabetes-treatment/

Снимка: Healthy Nation

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *