МУДРА НА ВЪТРЕШНАТА СЪЩНОСТ

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

stock-photo-hands-in-atmanjali-prayer-mudra

КОГА: При медитация с цел навлизане в „непроницаемото“, както и за цялостно хармонизиране на енергиите.
КАК: Направете Мудрата на молещия се, АТМАНДЖАЛИ, сгънете леко дланите и поставете събраните палци до първа фаланга на допрените кутрета, за да се образува триъгълен отвор. Поставете ръцете си в този жест пред челото и гледайте през получения отвор докато ви е приятно. След това мудрата се сваля под брадичката. Ръцете автоматично ще попаднат на мястото, където според древните мистерии е храмът на душата. Дишането е бавно и равномерно.
КОЛКО: Без ограничение.

Източник: http://bg.convdocs.org/docs/index-96628.html

Снимка: www.shutterstock.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *