Черна магия за отслабване

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

licorice

Както повечето от нас знаем твърде добре, отслабването със сигурност изобщо не е лесна работа. Особено с минаването на годините.

Разбира се, решението не е в бързото сваляне на килограмите и в модните диети. Те могат да причинят загуба на костна маса и сърдечни усложнения.Лекарствата за отслабване са опасни и причиняват странични ефекти като повръщане, ускорен пулс, обриви, и затруднено дишане.

Ключът както винаги се крие в храната. И именно тук е неочакваният обрат…  Вместо да се лишите от всички ‘вкусни’ неща, за да сваляте килограми, има по-безопасен, по-сладък начин за горене на мазнините и за отслабване. И той се съдържа в—кой би предположил—бонбони.

Съединението, отрито в обикновен овкусител на бонбони помага в подобряането на метаболизма и за изгаряне на повече мазнини…

Казва се ‘сладък корен’ или черно женско биле.

Активното съединение в черното женско биле е глициретинова киселина.  Това съединение всъщност е около 50 пъти по-сладко от захарта, но повишава горенето на мазнини в тялото.

Ключът е да се взимат малки, безопасни дози.

Само 3.5 грама черно женско биле се оказали достатъчни за група хора да свалят значително количество тлъстини в рамките на два месеца, според изследване на Медицинския център на Мерилендския университет.

В друго изследване участниците втривали крем от женско биле в бедрата си всеки ден в продължение на три месеца. В крайна сметка, те стопили мазнините.

За жените това е особено добра новина. Тлъстините по бедрата и ханша са най-трудни за премахване.

Забравете за бонбоните в магазина. Те дори не са направени от истинско женско биле. Днес ги правят с екстракт от анасон, за да докарат вкуса и аромата.

Черно женско биле можете да намерите в магазините за здравословни храни под формата на таблетки и масло.

Не прекалявайте с количеството и не ги вземайте дълго време. Твърде многото черно женско биле може да причини здравословни проблеми.

Разбира се, нищо не може да замести здравословното хранене—с ниско съдържание на въглехидрати и богато на протеини и полезни мазнини. Но ако искате да подсилите ‘сексапила’ си, черното женско биле може да се включи усилията ви на пълна мощност и да ги увенчае с успех.

Източник:

http://institutefornaturalhealing.com/2013/09/black-magic-for-weight-loss/#Continue

Снимка: http://www.amazon.com/gp/top-rated/grocery/16322521

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

По отношение на диетите, препоръчваме преди да се подложите на каквато и да било диета, първо да се консултирате с личния си лекар и по възможност с диетолог за избягване на непоносимост към храни или режим на хранене. По този начин ще извлечете максималното от диетата, без да застрашавате здравословното си състояние.

Надяваме се да ви бъдем полезни.

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *