Създайте идеалното си тяло и пренастройте ума и организма си с три ефикасни стъпки към ЗДРАВЕТО

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

ideal-healthy-body

Поздравления за това, че избрахте да поемете по пътя към по-здравото си и по-секси тяло!

Може би си мислите, „Но аз още дори не съм започнал/а”!

И въпреки това, не е така…

Защото, познайте какво?

Вие вече имате първия (и най-важен) от трите най-полезни източника, от които се нуждаете, за да се сдобиете с перфектното тяло.

Ето защо, вие вече имате своето идеално тяло! И това наистина е така.

А след като веднъж подредите хармонично всички части от живота си, тогава реалността за красивото ви и здраво тяло ще се прояви. Поставите ли тялото, душата и духа си в здравословен баланс, пречките сами изчезват.

Изберете здравето: Какво да направим та новогодишните ни обещания да се реализират

I. Силата на ума

Умът ви – начинът, по който мислите за нещата – създава основата за всички промени в живота, през които вече сте преминали или пред които някога ще се изправите.

Може и да нямате контрол над обстоятелствата (например, родени сте в това семейство, живеете на място, където живеете и така нататък), но вие винаги можете да имате контрол над ума и мислите си.

Никога не се отказвайте от това! Никога не се отказвайте от най-мощното си средство по отношение на живота!

Вместо това, вземете осъзнато решение да го използвате – и го използвайте добре – за да създадете тялото и живота, които сте родени да имате.

Отделете момент да обмислите безмълвните послания, които не спирате да изпращате на себе си по отношение на тялото си.

ДНК-то не е вашата съдба: Как да променим генетично заложеното, започвайки с подправка

 

Какви промени смятате, че тялото ви е наистина способно да постигне?

Какви са мислите, които ви налягат когато мислите за отслабване?

Къде е фокусирана енергията ви, върху отрицателните или върху положителните неща?

Когато започнете да мислите положително за онова, което желаете, действията ви ще идват от място на силно вдъхновение, а резултатите ви ще се реализират естествено.

Като работите с чувствата, мислите и намеренията си, вие можете да се превърнете в основния създател (на всичко) без значение какво е миналото ви, без значение на каква възраст сте, без значение пред какви предизвикателства се изправяте.

След като започнете да свързвате мислите си умишлено с безграничното здраве на идеалното си тяло, вие ще започнете да го създавате.

Кислородна терапия подсилва енергията, спира болката и лекува

II. Създайте план за зараждане на тялото си

Няма значение дали току-що сте родили бебе или дали през целия си живот сте били с наднормено тегло. Единственото нещо, което има значение е онова, което планирате да правите от този момент нататък.

Насочете мислите си към идеалното си тяло и седнете с лист и молив, за да планирате своя нов, по-здравословен начин на хранене. И той не трябва да е сложен!

Всъщност, със следните 3 лесни начални точки вие можете да стигнете далеч…

1. Вече не яжте тези бели храни!

Това вероятно е най-лесният най-изчерпателен начин да започнете да зареждате тялото си по здравословен начин.

Премахнете белия хляб, спагетите от бяло брашно, бялата захар, бялата (кухненска) сол, сладкишите, белия ориз, бялото брашно от ежедневната си храна. Цялата полезна хранителна стойност липсва, защото е премахната в тези храни и те са така силно обработени, че са лишени от полезната си хранителна стойност и като ги ядете, вие предлагате на идеалното си тяло единствено бързо действащи захари.

17 БЕЛИ храни за плосък корем

2. Включете повече хранения в деня си

Звучи доста вълнуващо, нали? Вие наистина можете и би следвало да включвате по 5 до 6 малки хранения в деня си, за да регулирате химикалите, отговорни за действието на тялото ви.

Не пропускайте закуската и не се тъпчете с огромна вечеря.

Ключът за създаването на идеалното ви тяло е в това да му давате храна (т.е. нужното му горииво) по най-умния и най-полезен възможен начин.

19 балансиращи ползи от този сутрешен тоник с лимон и хималайска сол

3. Една трета протеини на една трета зеленчуци на една трета въглехидрати

Планирането на храненията и леките похапвания между тях в това лесно за изпълнение съотношение ще направи подаваното на тялото „гориво” далеч по-полезно.

Спрете да броите калории, спрете да се притеснявате за намирането на несъдържащи мазнини храни, просто започнете оттук и сега и ще видите резултати дори преди да добавите третото средство (виж по-долу!) към магичната комбинация.

III. Движение!

Не трябва да се преселите във фитнес залата, за да добавите движение и упражнения към плана за създаване на идеалното си тяло. Но ще откриете, че тази част от оздравяването ви е много по-лесна, отколкото очаквахте!

Искате ли да разберете защо това е така?

Това е така, защото телата ни са създадени, за да се движат.

Кога за последен път видяхте малко дете да седи напълно неподвижно? Децата непрекъснато танцуват, правят кунг фу движения и като цяло се движат бързо и непрестанно преди да капнат в леглото (и то след изпълнени с движение протести!) вечер.

Как тялото възстановява себе си за по-малко от 365 дни

Това е естественото състояние на тялото ни когато то е в добро здраве.

Движението е несъзнателно и не се нуждае от скъпи екипи. Колко деца познавате, които се нуждаят от сложни уреди за вдигане на тежести в гаража си?

Част от това да се движите към своето по-здраво и по-секси тяло е да имате правилната умствена нагласа, както видяхте в първа точка горе.

Когато имаме негативна нагласа и страхове относно това да се движим – дори относно разходка из квартала – те ни тежат и буквално ни закотвят.

Вие искате психически да се освободите от тежестта на мислите си, така че и килограмите да се стопят!

Когато се опитате да отслабвате или да лекувате тялото си отвън навътре (пиейки лекарства, подлагайки се на операция и т.н.), нещата просто не се случват. Създаването на идеалното тяло е свързано с преминаването към подход отвътре навън.

Мега-8те суперхрани: А-отбора за изграждане на новото ви тяло

Този подход представлява равняване с истината – приемането на себе си такива каквито сте се родили и такива каквито сте предназначени да бедете, и това е неразделна част от всеки сегмент от живота ви.

от Кристи Уитман

Кристи Уитман е известен и много търсен инструктор по здравословен начин на живот, помогнала на много хора да са във форма и здрави.

Източник:

http://undergroundhealthreporter.com/ideal-body-system/
Снимка: Pinterest

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

 


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *