Как тялото възстановява себе си за по-малко от 365 дни

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Може ли човек да си изгради чисто ново тяло и колко дълго отнема регенерирането му—и създаването на драматично подобрена и по-здрава версия на самия вас… за по-малко от 365 дни?

Малко известна тайна силно стимулира здравето и отличното здравословно състояние… води до елегантно стареене… подсилва предпазването от и лечението на хроничните заболявания… и дори прави възможно човек да живее по-дълго!

Regenerating body

Какво ще кажете да можехте да замените сегашното си тяло с много по-здраво тяло… точно както сменяте старата си кола с по-нов и по-добър модел? Представете си колко по-хубав би бил живота ви!

Представете си колко много здравословни проблеми бихте избегнали… колко бързо супер укрепналият ви имунитет ще кара заболяванията да изчезват от тялото ви… колко повече енергия ще имате… колко жизнени и живи ще се чувствате… и колко много още години ще добавите към живота си.

Ако това ви звучи като научна фантастика, ще ви помоля да овладеете неверието си докато не прочетете цялата статия. Ще сте изумени, заинтригувани и очаровани от необичайната информация, която предстои да откриете.

Но първо, нека ви задам един въпрос.

Кое от следните описания описва вас?

Вие сте човек, който следва нездравословен начин на живот—и иска да „започне отначало” и на чисто… да изтрие „призрака на тялото от миналото си”… и да покани в него нова, по-здрава своя версия на вас самия в момента.

Вие страдате от хронично или дегенеративно заболяване и се стремите към пълно възстановяване на здравето си.

Вие виждате и усещате симптомите свързани с „минаването на годините”—като болки и болежки, инвалидизиращи заболявания, бръчки и увиснала кожа, загуба на жизненост, слаба памет—и желаете да си възвърнете изгубената младост—и да изглеждате и да се  чувствате млади отново.

Вие сте човек в завидно добро здраве, който иска да е максимално здрав и в цветущо състояние, да забави процеса на стареенето и да живее дълъг живот.

Ако сте се разпознали в едно или повече от описанията по-горе, то информацията, която следва ще е най-вълнуващата, на която някога ще попаднете.

Като прочетете цялата статия, вие ще откриете рецепта за създаването на чисто ново тяло—на тяло, което е способно да се самовъзстановява и драматично да подобрява здравето и дълголетието ви.

Изумителната тайна за здравето на милионер от Бевърли Хилс

Натъквали ли сте някога на тези рядко срещани хора, които никога не се разболяват—дори и с напредването на възрастта… на хора, от които винаги блика силна енергия… които винаги изглеждат с години по-млади от действителната си възраст… които сякаш са „родени здрави” и никога не страдат от здравословни проблеми—дори и когато приятелите и роднините им боледуват от какви ли не заболявания?

„Мистър В” е такъв човек.

Мистър В е на 65 години, сам е натрупал милионите си, живее в Бевърли Хилс и се радва на върховно здраве.

Биологичната му възраст е определена с изследвания на 31-годишен мъж! (потвърдена от скорошен тест за определяне на биологичното му здраве, направен през 2012 година)

Той не страда от заболявания и никога не се разболява (дори не хваща настинка или грип)—и има нормално кръвно налягане и нормални нива на холестерол и кръвната захар.

Той има остра като бръснач памет.

Той изглежда с десетилетия по-млад от хронологичната си възраст.

Той има неизчерпаем източник на енергия—и може да надвие физически и да танцува повече и да живее по-дълго от хора наполовина по-млади от него.

Той има невероятна издръжливост и продължава да върши всички физически дейности, които е вършил в двайсетте си години.

Той никога не е бил хоспитализиран през живота си!

През 2010 година Мистър В отиде на среща на състудентите си от колежа 45 години след завършването. Много от състудентите му—мъже на неговата възраст—изобщо не познаха мистър В… погрешно вземайки го за човек на не повече от 40 години. Когато той им каза кой е, те го гледаха невярващо, защото по лицето на мистър В нямаше и помен от бръчки или провиснала кожа—и той всъщност изглеждаше по-млад от последния път когато го бяха виждали… 10 години по-рано!

Освен това, Мистър В имаше младежка физика… докато повечето от състудентите му бяха с наднормено тегло и не във форма.

Те искаха да научат името на пластичния му хирург… на лекарят, който беше „реставрирал” лицето и тялото му—и не му повярваха когато им се закле, че не се е подлагал на козметични операции!

Мистър В е не само милионер предприемач от Бевърли Хилс… той също така е рекламно лице за оптимално здраве и противодействие на стареенето. Но нещата не винаги стояха така.

По-рано през живота си, Мистър В по нищо не се различаваше от всички останали. В средата на 40-те си години той започна да се изправя пред здравословните предизвикателства и симптомите на стареене, които са така често срещани при хората на средна възраст. Той започна бързо да оплешивява, да се сбръчква и да лепва килограми и тлъстини… особено около талията си. Той разви пародонтоза… страдаше от недиагнозирани болки в простатата и дори… от лимфно заболяване, което се характеризираше с прекомерна слуз и подуване на лимфните възли от време на време.

Мистър В бе принуден да осъзнае, „че е преминал разцвета на силите си, и здравето му бързо се влошава”!

Но един паметен ден—който в крайна сметка промени живота му—лекар натуропат му каза следното:

„Тялото ти утре = Онова, което слагаш в него днес”

Същият този мъдър лекар шокира Мистър В когато му каза… „цялото тяло има чудодейната способност да се изгражда отново, за по-малко от година”!

„Всяка клетка в тялото умира и се заменя с нови клетки”, обясни лекарят…

Тялото изгражда…

Нов мозък за 1 година…

Нова кръв за 4 месеца…

Цял нов скелет за 3 месеца…

Ново ДНК за 2 месеца…

Нов черен дроб за 6 седмици…

Нова кожа за 1 месец…

и нова лигавица на стомаха за 5 дни!

„Тялото ти има способността буквално да се изгражда отново от това, което е днес… до чисто ново тяло утре”, каза лекарят, сочейки към илюстрация на механизма на повторното изграждане на тялото.

Умът на Мистър В заработи със страшно изумление от новооткритото знание за способностите за само-регенериране на човешкото тяло.

„Но…, попита той,  ако е вярно, че тялото изгражда наново само себе си, защо хората продължават да не са здрави, да са болни и здравето им да се влошава с възрастта”?

Лекарят отговори, „Причината хората да продължават да страдат от същите проблеми на стареенето…и от инвалидизиращи заболявания и болести е защото… хората продължават да пресъздават същото тяло като слагат същите нездравословни храни в него”.

Това е като да събориш разнебитена къща със слаби основи—и да я построиш отново със същите некачествени градивни материали—причинили слабата основа първо на първо!

Като чу това… в главата на Мистър В светна лампичка.

„Нека храната бъде твоето лекарство… и нека твоето лекарство бъде твоята храна”.  — Хипократ, бащата на медицината

Мистър В прекара следващите 5 години в търсене на най-наситените с хранителни вещества храни в света, за да даде на тялото си правилните градивни елементи, та да може то да се самоизгражда отново и отново винаги по-добро от предишния път. След обширни проучвания и изтощителна документация, той най-накрая успя да извлече от дългия списък на богати на хранителни вещества храни

8-те най-мощни суперхрани…

#1: Най-мощната, противодействаща на стареенето суперхрана на света…

#2: Дървото чудо, което предпазва от и лекува над 300 заболявания…

#3: Супер билка със грандиозни ползи за здравето, по-ценна от златото…

#4: Най-наситената с хранителни вещества храна на планетата…

#5: Номер 1 суперхраната за младост и дълголетие…

#6: Абсолютно най-добрата храна за подмладяване на стареещите клетки…

#7: Суперхрана, която съдържа 600 пъти повече витамин С от портокалите (и осигурява необикновена сила на имунната система…)

#8 И накрая, „най-богатата на антиоксиданти суперхрана на планетата”.

Очевидно, нямате търпение да откриете имената на тези 8 невероятни, пълни с хранителни вещества суперхрани—и рецептата, която така впечатляващо промени         не само здравето на Мистър В, но и външния му вид! И не се притеснявайте, защото рецептата се появява по-долу. Но първо, трябва да знаете едно от най-важните неща, които Мистър В откри по време на обширните си проучвания…

Човек не може да изгради по-здраво тяло като само яде повече зеленчуци и плодове

Ако сте като повечето хора, сигурно още от дете все ви повтарят „яжте плодове и зеленчуци”. Традиционните медии, включително вестниците New York TimesLos Angeles Times, повечето здравни и фитнес публикации, Националното радио, както и безброй университетски изследвания отдавна твърдят, че хранителният режим, богат на зеленчуци и плодове повишава енергийните ви нива… стимулира имунната система… снижава риска ви от заболявания… и презарежда тялото ви.

Но ето я пречката… макар че плодовете и зеленчуците наистина са полезни за здравето… това че ги ядете днес не е достатъчно полезно и не води до противодействие на стареенето и до трайно здраве—нито пък помага за изграждането на по-здраво тяло. Ето 4 важни причини защо това е така:

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Зеленчуците и плодовете, които се отглеждат с конвенционални методи са изчерпани откъм хранителни вещества— и може дори да са опасни за здравето ви

1. Плодовете и зеленчуците днес съдържат значително по-малко хранителни вещества от храните, произвеждани преди 50 години, защото модерните селскостопански практики доведоха до почва бедна на минерали. Много учени смятат, че бедните почви водят до бедна на хранителни вещества селскостопанска продукция. Понякога са необходими 10 порции от даден зеленчук или плод за набавянето на хранителна стойност равна на тази в 1 порция от тях преди 50 години.

2. Дългото време, което отнема превозването и складирането от брането до достигането на плодовете и зеленчуците на пазара допълнително влошава хранителното им съдържание. В резултат на това повечето зеленчуци и плодове, продавани по магазините са дори още по-бедни на хранителни вещества.

3. Употребата на пестициди и на други химикали в неорганичното селско стопанство не само води до отглеждането плодове и зеленчуци с недостиг на хранителни вещества—но те са и потенциално отровни—и могат да ви поставят в дори по-висок риск от дългосрочни проблеми със здравето.

4. Предполага се, че 80% от растителните храни като се започне от царевицата и доматите и се стигне до люцерната (алфалфа) и захарното цвекло днес са генетично модифицирани и се използват в повечето от фабрично приготвяните храни, които ядем. Тези генетично модифицирани (ГМО) култури са с променен генетичен материал, постигнат с използването на сложни генно-инженерни техники. Генетично модифицираните растения е доказано, че причиняват сериозни здравословни проблеми на хората, които ги консумират. А липсата на разпоредби за етикирането на храните прави още по-трудно откриването им в продуктите в хранителната мрежа.

Първото по рода си дългосрочно изследване на въздействието на ГМО храните (проведено от Университета на Кан във Франция) показва, че яденето на генно модифицирани храни през целия живот може да се свърже с тумори, увреждане на органите и преждевременна смърт при лабораторните мишки.

Научавайки за недостатъците на—и опасностите от—яденето на конвенционално отглежданите зеленчуци и плодове, на Мистър В му се наложи да търси по-усърдно, за да открие точно онова, което търсеше що се отнася до хранителна стойност. Той насочи вниманието си към огромното разнообразие от витамини и хранителни добавки, с които е залят пазара. И отново бе ужасен от онова, което откри.

Защо хранителните добавки с мултивитамини не са решението за стимулиране на дългосрочно здраве и уелнес

Според най-голямото изследване на мултивитамини в света, хората, които пият хранителни добавки с мултивитамини може и да не извличат действителни ползи за здравето си. Вместо това, повечето витамини и минерали всъщност биват изхвърляни по време на добре известна телесна функция… която им донесе прякора: Скъпа урина!

Това е така, защото хранителните вещества, използвани в хранителните добавки с витамини и минерали се изолират и извличат и след това се използват в синтетична химическа структура, която тялото не разпознава като храна.

„Пиенето на мултивитамини не решава проблема—невъзможно е да се включат всички витамини, минерали и борещи се със заболяванията хранителни вещества… в една таблетка/капсула”.  — Източник: Националния раков институт (на САЩ)

На Мистър В му стана ясно, че единствено истинската храна—не витамините на таблетки—може да предостави всички подсилващи здравето фактори, необходими за изграждането на по-здраво тяло.

Но очевидно, конвенционално отглежданите плодове и зеленчуци (като спанак, броколи, боровинки и домати, за да споменем само някои) не бяха отговорът!

Единствено истинските, сурови и органични суперхрани можеха да предоставят горивото, от което се нуждаеше човешкото тяло, за да изгражда наново по-здрава версия на себе си!

Какво е суперхрана?

Суперхрана – определение: Храна с висока концентрация на различни хранителни вещества и фитохимикали, която предоставя изключителни ползи за здравето. Най-добрите суперхрани обикновено са научно доказаните храни (наричани също „функционални храни”), които могат да бъдат използвани насочено за да спомагат естественото излекуване на конкретни здравословни проблеми и да укрепват здравето и  доброто физическо и психическо състояние.

Обаче, суперхраните не са еднакво полезни

Има десетки така наречени „суперхрани”. За жалост, за много от тях се твърди, че имат ползи за здравето и действие, които не са потвърдени от солидни научни изследвания. А някои са подкрепени единствено от псевдонаучни изследвания, преувеличения, неправилно представяне и дори от бабешки приказки—за много не съществува историческа информация за проверим успех… няма действителни казуси за реални хора, които са постигнали реални резултати в лечението на реални заболявания.

Мистър В проведе интензивни проучвания, за да документира и впише всички потенциални суперхрани една по една в огромен документ—и проведе още задълбочени изследвания, които се оказаха обещаващи. И след повече от 5 години изследвания, той най-накрая съкрати списъка до… споменатите по-горе богати на хранителни вещества храни 8-те най-мощни суперхрани… за които можете да научите в статията Мега-8те суперхрани: А-отбора за изграждане на новото ви тяло

 

Източник:

http://meganutritionorganicsuperfood.com/new/report/

Снимка: www.worldglobetrotters.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *