Естествен лек от смокини и зехтин убива вредните стомашни бактерии рекордно бързо

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

fig-olive-oil

Много хора имат вредни бактерии в стомаха си. Тези бактерии могат да причинят различни заболявания, като лечението за премахването им отнема много време и е трудно. Ето защо ви представяме този отличен натурален лек, който ще ви помогне да се избавите от тях: смокини в зехтин е най-добрият лек при вредни бактерии в стомаха.

Лек от смокини и зехтин срещу вредните стомашни бактерии

Метод на приготвяне:

Сложете сушени смокини в стъклен буркан, нарязани на четвъртинки, и след това ги залейте с домашно приготвен необработен зехтин (студено пресован). Оставете лека да престои 40 дни.

Употреба:

Всяка сутрин изяждайте по едно парче от смокините и по една чаена лъжичка от зехтина. Помнете да консумирате лека на празен стомах.

Ако не можете да чакате 40 дни, пригответе два буркана. Започнете да консумирате лека от единия буркан след 7 дни, оставете другия буркан да престои 40 дни.

За да подейства този лек бързо и за да е ефикасен, трябва да направите промени и в хранителния си режим. Опитайте се да избягвате пържени и пикантни, особено люти храни, както и бързи храни. Не яжте кисели храни и също така избягвайте тлъсти меса и месни продукти. Приготвяйте храната си със студено пресован зехтин.

Вредните бактерии в стомаха често причиняват много заболявания, чието лечение може да се окаже трудно. Добрата новина е че горе дадения лек е решение за всички тях.

Ползи от зехтина

Когато зехтинът влезе в стомаха той снижава риска от връщане на храната и стомашния сок нагоре от стомаха към хранопровода.

Зехтинът кара стомашното съдържание да се освобождава по-бавно и постепенно да навлиза в дванадесетопръстника, което предоставя усещането за „ситост”. Освен това, той стимулира храносмилането и усвояването на хранителните вещества в тънките черва.

В зехтина има ситостерол, а тази съставка частично предотвратява усвояването на холестерола в тънките черва. Също така, се стимулира усвояването на различни хранителни вещества като калций, желязо, магнезий и т.н.

Зехтинът е мазнина, която лесно се храносмила и усвоява. Тя има лек слабителен ефект, който стимулира премахването на запек и лош дъх.

Зехтинът и смокините съдържат много важни за здравето хранителни вещества.Опитът показва, че сушените смокини в комбинация със зехтина помагат и за други заболявания като безплодие, хемороиди, всички заболявания на червата, запек, бронхит, астма и други сериозни заболявания.

Източници:

http://www.timefornaturalhealthcare.com/figs-in-olive-oil-the-best-remedy-against-stomach-bacteria/

http://www.myilifestyle.com/this-natural-2-ingredient-remedy-kills-stomach-bacteria-in-record-time-recipe/

Снимка: www.myilifestyle.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

3 thoughts on “Естествен лек от смокини и зехтин убива вредните стомашни бактерии рекордно бързо

  1. "За да подейства този лек бързо и за да е ефикасен, трябва да направите промени и в хранителния си режим. Опитайте се да избягвате пържени и пикантни, особено люти храни, както и бързи храни. Не яжте кисели храни и също така избягвайте тлъсти меса и месни продукти. Приготвяйте храната си със студено пресован зехтин." Ако спазвате това, което се препоръчва в статията, НЯМА нужда от съмнителната рецепта, защото тя е "между другото"

  2. "За да подейства този лек бързо и за да е ефикасен, трябва да направите промени и в хранителния си режим. Опитайте се да избягвате пържени и пикантни, особено люти храни, както и бързи храни. Не яжте кисели храни и също така избягвайте тлъсти меса и месни продукти. Приготвяйте храната си със студено пресован зехтин." Ако спазвате това, което се препоръчва в статията, НЯМА нужда от съмнителната рецепта, защото тя е "между другото"

  3. "За да подейства този лек бързо и за да е ефикасен, трябва да направите промени и в хранителния си режим. Опитайте се да избягвате пържени и пикантни, особено люти храни, както и бързи храни. Не яжте кисели храни и също така избягвайте тлъсти меса и месни продукти. Приготвяйте храната си със студено пресован зехтин." Ако спазвате това, което се препоръчва в статията, НЯМА нужда от съмнителната рецепта, защото тя е "между другото"

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *