Тайната как да изживеем мечтите си

Man stands between boulders on summit, arms out

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

„Невъзможно е” – каза Гордостта. „Рисковано е” – каза Опитът. „Безсмислено е”, – каза Здравият разум. „Все пак опитай”, – пошепна Сърцето.
~ Неизвестен автор

Вярвайте в това което искате толкова силно, че то да няма избор, освен да се осъществи

Не-толкова-тайните фън шуй тайни, които ще влеят живот на мечтите ви!

Мислите ти се материализират. 
Онова върху което се фокусираш расте. 
Каквото очакваш, това и получаваш


Всичко това е вярно, и толкова вълнуващо!

Всички това често се определя като част от Закона за привличането. Тези идеи също са научно изпробвани и са се доказали отново и отново.   

Но: то не работеше за мен в моментите в живота ми, в които се нуждаех най-много от него. 

Фън шуй растения за благоденствие и късмет

Случвало ли ви се е и на вас? 

В един момент се оказа, че работех по 80+ часа на седмица просто, за да преживявам. Здравата бях затънала. Макар че визуализирах мечтите си и работех по-усилено отвсякога, около мен се заформи дори още повече безредие… плюс: дългове, страх и притеснения, на които аз правех най-доброто да не обръщам внимание. 

Нещо не беше наред. Знаех, че цялата тази позитивност и визуализиране и доказване действат, но те не действаха за мен. 

Колкото повече се опитвах, толкова по-далече попадах от всякакви успехи. 

Когато открих фън шуй и започнах да изучавам тази философия, бях изненадана да открия, че начинът по който живеех работеше срещу Природата.

Бъдете здрави с фън шуй навсякъде!

Цялата сила, борба, фокусиране върху онова, което нямах – и притеснението, което те водеха със себе си – не беше пътят на най-малкото съпротивление. Това не беше гладък път. Всичко беше наистина трудно и много неефективно!

Реших да спра да се боря с живота и да насилвам нещата и се научих да влизам в потока на нещата, където благополучието се случва и сънищата се сбъдват… естествено. 

Фън шуй огледала за благоденствие и сполука

Нещата наистина се получиха иповече не съм поглеждала назад. 

Ето две много практични тайни, които направихатака, че цялото грандиозно положително мислене, визуализиране и усиленатаработа най-накрая да превръщат всички огромни мечти в реалност.  

1: Потопете се в благоприятна енергия. 

Науката е съгласна, че фокусирането върху положителни мисли води до позитивни резултати, но е много трудно да контролираш ума си и всичките си 50000-70000 мисли на ден, нали?  

Но това е лесно: Човек естествено мисли за всичко, което вижда около себе си.

Когато виждате неща в дома си, които не харесвате — неща като безпорядък или бъркотия или прашни или счупени неща — това изпраща негативни послания на ума ви, изпълнени с недоимък и ограничения. 

Изчистването, изхвърлянето на боклука и проветряването в дома създават пространство, пълно единствено с онова което обичате да гледате и да усещате, превръщайки ви в магнит за още чудесни неща… естествено!  

Цветовете са важен аспект на фън шуй

2: Направете място в дома и живота си за идването на нови неща!   
Катрин Пондър е пионер в положителното мислене и в създаването на благосъстояние. Същината на нейното учение е фън шуй философията: нужно ни е чисто пространство в ума сърцето и дома си за да могат всякакви видове благоденствие да се появят

Прочистете и изчистете дома и живота си – включително килерите, чекмеджетата и складовите помещения – и ще създадете вакуум в пространството, който – буквално – ще привлече повече изобилие в живота ви! 

Чистото пространство зарежда силнос благополучие. 

Магията се случва…естествено! 

Така че, освободете се от всичко в дома и живота си, което от край време блокира достъпа ви до изобилие. Като се освободите от всичко това, вие ще отворите врати за нови възможности, творчески гений и благоденствие!

И включвайки правилата на фън шуй в упражнението вие не само ще визуализирате големите си мечти през Новата година… вие ще ги изживеете!

Изчисти стаята си… зареди ума си с енергия

Една от участничките в моите семинари постигна следните магични резултати като прочисти пространството си:

„Постигнах своите 2 цели:  

1- Получих роля без усилия (без да се опитвам или да ходя на прослушване). 

2- Получих неочаквани приходи! В един ден спечелих сума, която обикновено бих спечелила за месец! Огромен успех!  

Освен това – Семейството ми се запали по чистенето и подреждането и дори 4-годишният ми син иска да помага да чисти и да си прибира играчките”.


Време е за сътворяване на магия!  

Дана 

Прочетете още по темата:

Как да променим живота си с лимон и сол? Опитайте веднага!

Фън шуй съвети за пари и богатство

Как да премахваме негативнатаенергия от дома си с помощта на лесни прочистващи пространството ритуали

Източник:

http://www.fengshuidana.com/

Снимка: minhavila.com.br

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии затова как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да сепредпазваме от болестите.

Акостатията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждаеименно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите даползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди снетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права наzdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалитена Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъвначин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани закаквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните втози интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона заАвторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъденарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законовиразпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпваправата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта,на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията,в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *