Как да накараме Закона за привличането да работи за НАС

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Law-attraction-5-statements

Афирмациите (утвърдителните изречения) понякога могат да са страховити. Понякога те са директни и смели. Законът за привличането се отнася за онова, в което вярваме. Оглеждането в огледалото и изричането на смело твърдение за това кой сте и какво искате е от особено важно значение, за да действа Закона за привличането.

Трябва да сте толкова смели и директни, та съзнанието и подсъзнанието да ви вярват.  Ето 5 „аз съм” твърдения, които трябва да знаете, за да накарате Закона за привличането да работи за вас.

3 ключови принципа на Закона за привличането

Аз съм силен/силна.

И това е самата истина! Не спорете. Защото първата част на това да си силен е да си психически силен. Тичам, боли ме. Уморена съм и едва мърдам, но няма нищо, защото като пробягам определеното разстояние, зная че ще съм умствено и физически по-силна. Може да не сте физически толкова силни, колкото бихте искали, но първата стъпка към постигането на това е да сте психически силни.

5 съвета за практикуване на Хо’опонопоно

Заслужавам уважение.

За да имаме уважението на другите, ние първо трябва да уважаваме себе си. Това е много важно и се изразява в това как изглеждаме, как говорим за себе си, което, разбира се, въздейства на начина, по който другите говорят за нас. Но никога не забравяйте, че онзи, който заслужава вашето уважение най-много сте самите ВИЕ!

6 съвета как да визуализирате желанията си

Заслужавам ЧУДЕСЕН ЖИВОТ!

Нещо което се надявам, че наистина искате да привлечете, е ЧУДЕСЕН ЖИВОТ! А както знаете, привличането е равносилно на това да го вярвате. Защото вие наистина заслужавате чудесен живот. А което е още по-удивително е това, че вие не просто ще помогнете на себе си като вярвате и потвърждавате това, но ще помогнете и на хората с които общувате. Имам чудесен живот и като се научих да използвам Закона за привличането в живота си, аз вече гледам на другите по различен начин. Всички помним как искахме да отидем на срещите със съучениците си, показвайки колко по-добри сме отпреди 10 години.  Но сега, когато използвам Закона за привличането ефективно в живота си, аз вече нямам желание да доказвам, че съм по-добра.  Най-добрата ми приятелка от гимназията Стейси се опитваше да ме накара да отида на среща на класа и ми каза, „Не искаш ли да отидеш и да видиш колко по-хубав е животът ти от този на всички останали”.  Отговорих й, „Не. Не искам да видя това, то ще ме натъжи”. Така че след като Законът за привличането действа за вас, вие искате и другите също да имат чудесен живот.  Подаръкът, който продължава да се отблагодарява.

Раят на Земята е избор, не място

Аз съм преуспял/а

На това твърдение може да се погледне по няколко начина. Прочитам го и си мисля за пари и успех. Да си богат, всъщност е съвсем постижимо и след като веднъж осъзнаете това, то ще ви се случи. Вие сами решавате колко усилено и колко да работите. Виждам хора навсякъде около себе си, които взимат това присърце. Познавам човек, който се изхранва с рециклиране. Той купува стара кола за сто долара, слага й нов двигател и я продава за хиляда долара. Той прави това, за да може жена му да си седи вкъщи, когато се роди първото им дете през октомври. Като осигури на детето си майка, която си стои вкъщи, той смята, че е преуспял. Те покриват тази цел, така че те водят охолен живот. Те са преуспели. Просперитет може да се набави на толкова много нива и е мярка за личното ви щастие… не на това на друг човек. Да вярвате в това е много важно за бъдещия успех на всички ваши начинания. То ще въздейства върху това как подхождате към всичко и всеки, с които имате контакт.

Мантра за изцеление

Имам успех във всичко, което правя.

Това е най-важното, обхващащо всичко, твърдение в Закона за привличането! Имам успех във всичко, което правя! Имам успех в живота. Имам успех в любовта. Имам успех в бизнеса, НАИСТИНА.

Обичам твърденията, които започват с „аз съм”. Те ви карат да изпитвате себе си, да гледате навътре и да оценявате дали вярвате, че са верни. И ако не сте уверени в това, вие ще потърсите къде губите контрола, и къде са дупките в подсъзнанието. И ще ги запълните. Така че определете твърденията си, започващи с „аз съм” и разберете къде трябва да оправите нещата, за да накарате ЗАКОНА ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО ДА РАБОТИ ЗА ВАС!

Източник:

http://www.theabundanceproject.com/2016/05/5-statements-you-need-to-make-the-law-of-attraction-work-for-you/
Снимка: Guided Mind

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *