Мантра за изцеление

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

mantra MED-000002-1

Имаше период в детството ми, когато бях болна и едва не умрях. Вирусът в мозъка се разля в цялото ми тяло посредством болката, причини временна парализа, висока температура и накрая, кома. След време екосистемата на тялото ми се нормализира и аз се възстанових почти изцяло. Но нуждата да лекувам остана. Изцелението, в крайна сметка не означава единствено възстановяване от болест.

Болестите нанасят огромни поражения върху физическото и емоционалното ни здраве. Болката променя всичко. Останалата част от живота спира. Кариерата на човек може да приключи с трясък, за да успее той да се справи с влошеното си здраве. Без здраве, какво ни остава? Любов. Остава любовта. Ами ако любовта е несподелена и разбие сърцето ни, причинявайки толкова болка, колкото и болестите в учебник по медицина? И пак ни трябва лек, а не можем да посегнем към най-новото хапче.

Лечението не означава непременно излекуване. От лечение се нуждаем всички. Лечението е много по-сложно. А изцелението е в ръцете ни.

В Кундалини йога има мощна мантра за изцеление. Начина по който тя лекува е като настройва душата към вибрациите на Вселената, която е чиста и в нея няма нито заболявания нито болка.

Наречена Сири Гайтри Мантра и по-често позната като Ра Ма Да Са, тя съдържа в себе си осем звука, които стимулират притока на Кундалини в централния канал на гръбначния мозък за изцеление. Тя предоставя баланс в сърцевината на енергийното ни тяло и го залива с нова енергия.

Представете си призма, улавяща светлината на слънцето и отразявайки я навън под формата на небесна дъга. Тази мантра прави нещо подобно с лечебната енергия на Вселената. Тя впримчва лечебния елексир на Божественото и ви позволява да го насочвате в конкретна посока… или навътре във вас самите, към друг човек, към цялата планета или към всичко, към което фокусирате намерението си.

Думите в тази мантра са:

Ра Ма Да Са Са Сай Со Хунг

Ра означава слънцето и свързването с тази честота ви дава енергия.

Ма означава луната и ви поставя на линията на възприемчивостта.

Да е енергията на Земята, приземяваща ви в корените ви.

Са е Безкрайността и когато пеете Са, енергията ви се издига нагоре и навън, привличайки изцелението от Вселената.

Когато изпеете Са за втори път, вие изтегляте енергията на Безкрайността вътре в себе си.

Сай е начин да почетете всеобгръщащото Ти (Дау). То е лично, като тайно име на Бог.

Со е вибрация на сливането.

Хунг е Безкрайността, вибриращата реалност. То е същността на сътворението. Со Хунг заедно означава Аз съм Ти (Дау).

В много традиции изцелението се казва, че се случва когато човек повиши вибрацията си да се равни тя с Божията. Според Закона на Привличането, изцелението трябва да се появи, ако вибрацията на човек съвпадне с тази на Бог. Мантрата Сири Гайтри е начин за повдигане на вибрацията на човек до честотата на Божественото Изцеление.

Наскоро баба ми претърпя инфаркт в деня на благодарността. Написах за това във Фейсбук и много хора отговориха, пеейки Ра Ма Да Са за нея. Тя чудодейно оцеля. Значи ли това, че тя бе излекувана от пеенето на мантрата? Не. Не мога да го докажа.  Но мога да кажа че куражът й пред смъртта бе забележителен, и че тя бързо се възстанови. Мога да кажа също, че мантрата ми помага във време на предизвикателства. Усетила съм го. Истинският въпрос, разбира се, е дали вие  можете да го усетите?

 Медитация: Изцеляване с Ра Ма Да Са

  • Мантра: Ра Ма Да Са
  • Учител: Шнатам Каур
  • Положение на тялото:

Седите в удобна поза с изправен гръб. Ръцете са прибрани към тялото като горната им част доприра ребрата, а дланите сочат към небето под ъгъл от 60 градуса спрямо тялото. Почувствайте изцелителната енергия, която влиза в ръцете ви.

  • Време: 11 минути
  • Очи: Затворете очи и се фокусирайте върху точката на третото око.
  • Забележка на учителя & още информация:

Това е съвършена Мантра. В процеса на изцеляване на някой друг чрез тази мантра, вие също ще бъдете изцелени. Йоги Бхаджан казва, че тази мантра е една от най-силните изцеляващи мантри на планетата. Силата на тази мантра идва от нейната способност да свързва земята и етера.

  • Език: Гурмукхи
  • Автор: Йоги Бхаджан

Източник: http://www.spiritvoyage.com/blog/index.php/mantra-for-healing-ra-ma-da-sa/

Снимка: http://www.spiritvoyage.com/meditation/Healing-with-Ra-Ma-Da-Sa/MED-000002.aspx

Прочетете още статията: Целебни мантри и въздействието им върху чакрите

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *