3 ключови принципа на Закона за привличането

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

law-of-attraction

Законът за привличането е доста праволинеен: ако вярвате в Закона за привличането, вие вярвате, че ще получите именно онова, което привличате с отношението, ума и усилията си. Това може да действа както по отрицателен, така и по положителен начин. Ако например, никога не повярвате, че ще получите мечтаната работа, която търсите или вярвате, че никога няма да спечелите богатството, към което се стремите, вероятно вие никога няма да осъществите тези цели. Ако, от друга страна, мислите положителни мисли, отделяте часове за необходимата усилена работа и непрестанно вярвате, че всичко е възможно, вие можете да привлечете успех, щастие и изобилие.

Не всеки е запознат с принципите на Закона за привличането, и ако попадате в тази група, днес е щастливият ви ден. Днес ще говорим за три неща, които всеки трябва да знае за Закона за привличането. Надяваме се, че научаването на тези три неща ще ви позволи да отворите ума си за нова пътека към успех, щастие и богатство.

#1: Вярвайте, че всичко е възможно

Първото и най-важно нещо, което трябва да научите за Закона за привличането е, че той действа единствено ако вярвате в него. Можем да ви изправим пред хора, които използват формулата с огромен успех през цялото време, но докато вие не приложите принципите на практика в собствения си живот и не видите как те действат, нито един от тях няма да ви донесе каквато и да било полза.

Първо трябва да признаете пред себе си, че всичко е възможно. След това трябва да си представите живота, който искате за себе си. Опитайте се да визуализирате успеха си всеки ден. Ако се затруднявате с визуализирането на идеалния си живот в ума си, опитайте се да го създадете в действителност с физически съществуващи предмети. Можете да закачите картини, да правите снимки, да създавате произведения на изкуството или всякакви други неща, които да ви напомнят, че успехът е достижим.

#2: Вярвайте, че сте достойни за успех

Много хора вярват в Закона за привличането, но някои от тях се затрудняват да повярват, че заслужават в живота им да се случват хубави неща. Ако искате Законът за привличането да действа във вашия живот, трябва да намерите начин да подобрите самоуважението си и да се виждате вече жънещи успехите, които желаете.

Първо трябва да признаете на себе си, че сте достойни за успеха, щастието и охолството, които желаете. След като се справите с това, вие трябва да си изградите навика да казвате на себе си положителни твърдения на глас. Постоянният поток от положителни утвърждения след време ще ви помогне да парирате отрицателните мисли при появата им. Също така се опитвайте да прекарвате колкото се може повече време с положителни хора, защото те ще ви помогнат да укрепите позитивността и вярата си, че в живота ви с малко усилие могат да се случат велики неща.

#3: Онова, което искате, не винаги е онова, от което се нуждаете

Това може би е труден урок за научаване, но той е един от най-ценните уроци, които някога ще научите. Понякога онова което искаме просто не е полезно за нас, така че вселената ни предоставя по-добра възможност, макар че ние не винаги виждаме нещата така в момента.

Следващият път когато не получите нещо което искате, просто изчакайте малко и вижте дали в крайна сметка няма да се появи нещо по-добро. Обещавам ви, че стига непрекъснато да мислите положителни мисли и да мечтаете за успех и изобилие, успехът и изобилието ще дойдат при вас

Кайл Хънт

Източник:

http://www.theabundanceproject.com/2015/06/3-key-principles-of-the-law-of-attraction/

Снимка: www.thetreeofawakening.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *