Бъдете царят или царицата на своя свят

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

crowns

Фън шуй ви позволява да овладеете и направлявате света си по начини, по които преди това не сте успявали да го направите. Вие ще сте господар на дома, офиса и света си – царят или царицата на живота си.

Когато изучавах мощните принципи, използвани от майсторите на фън шуй, открих лесни, практически стъпки, превръщащи хората в царицата или царя у дома, офиса и живота им. Следват четирите важни първи стъпки, които превърнах в стратегия.

Първата стъпка, която да ви изведе от временно инертно енергийно поле и да накара земната ви щастлива енергия да се движи е да подготвите дома или офиса си за царицата или царя, която/който ще живее там.

Мислете за царицата или царя в тронната зала на своя дворец, където те приемат други държавни глави, съветници, банкери и благородници. Представете си как царя и царицата седят. Седейки на троновете си те упражняват нещо, наречено ‘дворцов фън шуй’. За да ухажвате щастието, вие трябва да се свържете с всеки и всичко, което може да ви помогне да създадете щастието си. За да направите това, вие трябва да следвате даващите ви сила принципи, които всяка царица или цар използват, за да са и за да останат на власт.

Преди царските особи да влязат в помещение, а днес, когато телевизионните или филмови звезди влизат някъде, цял екип минава преди това и почиства приемната, излъсква прозорците и кристалните полиелеи и лъска среброто и златото. Подът е почистен и цветята са освежени. Сега вече помещението е готово за вас, царя или царицата. Гледайте на дома си като на място, където вие ще сте щастливата царица или щастливият цар на благоденстваща страна. Ако искате животът ви да олицетворява пълно щастие, вие трябва да подготвите замъка си.

За да предизвикате чи енергията си бързо да започне да се движи по-добре, създайте свободно място във всяка стая. Започнете като съберете всички разхвърляни неща и ги скриете в килери и шкафове или ги покриете с нещо. В следващи статии ще ви опишем начини за по-интензивно прочистване на пространството. После избършете праха и измийте подовете. Изхвърлете мъртвите, както и изсъхналите цветя и сложете свежи букети.

Втората стъпка е създаването на мястото, където царицата или царят да седи. Помислете за троновете, които те заемат. Някога да сте виждали царица на табуретка или цар на сгъваем стол? Не? Ето защо те седят на здрави, солидни тронове с високи облегалки. Имате ли такъв стол в офиса, в хола или в дневната си? А място където можете да се чувствате като цар или царица? Тъй като фън шуй изисква вие да усещате подкрепата на вселената в живота си, вашият трон трябва да ви дава гръб, на който да се облягате. Не можете да управлявате страна, ако нямате опора зад гърба си и не можете да управлявате живота си без да се чувствате подкрепени от семейството и приятелите си. Ако не се чувствате подкрепени, погледнете върху какво седите и какво има зад гърба ви там където седите. Най-добре е това да е плътна стена.

Третата стъпка е поставянето на царицата или царя на място откъдето тя/той да вижда влизащия поток от хора. По този начин царят или царицата виждат кой им идва на гости и могат да решат с кого да се срещнат и с кого не. Ако седите с гръб към влизщия поток, някой друг решава вместо вас. А вие не сте господар на заобикалящата ви среда. Вие реагирате на решенията на другите, вместо сами да ги вземате.

Входящият поток е там където хората влизат в живота ви – през входната врата. Там където седите на бюрото си, виждате ли хората, които влизат в офиса ви? Ако ги виждате, ви е дадена сила, защото виждате възможностите, които идват към вас. Вие ще взимате правилните решения, защото виждате всички ъгли, чувате всички подходящи съветници, виждате как парите идват при вас и къде да правите правилните инвестиции.

Ако не виждате хората, които влизат през вратата на офиса ви, вие не сте в позицията на царица или цар и не сте господар на двореца. Нямате власт над живота си и царуването ви няма да продължи дълго.

Четвъртата стъпка е положението ви като царица или цар дори и когато спите. Вие трябва да сте на власт не само когато сте будни, но и когато спите. Дори и да сте сами, спете в легло с царски размери, което е опряно на стена отзад и не пропускайте да видите как любимият ви влиза през вратата на спалнята ви. Възможностите продължават да идват през нощта под формата на сънища и вдъхновение.

Мери Даймънд

Още за това как да бъдете цар или царица на живота си очаквайте наскоро.

Източник: Diamond Feng Shui, Be the King or Queen of your world, 18 November 2010

Снимка: www.bazaardesigns.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

 

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *