Фън шуй огледала за благоденствие и сполука

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

mirror 1

Огледалата са онези забавни парчета стъкло, без които ние нямаше да можем да виждаме себе си. Но освен че служат за оглеждане, те могат много повече. Поради тази причина, те се използват за лекове във фън шуй. Има редица начини, по които можете да решите проблемите си като използвате огледало. Фън шуй ви учи как да използвате огледалата за украса на простанството с цел решаване на проблемите ви. За да си подсигурите това вие просто трябва да следвате дадените по-долу фън шуй съвети за подреждане на заобикалящата ви среда.

Огледалата често се използват с цел разширяване на пространството. Това означава, че те могат да създават илюзията за пространство като го отразяват. По този начин те правят малкото пространство да изглежда голямо. Според фън шуй огледалата са добър начин за премахване на всичко отрицателно. Ако нещо в заобикалящата ви среда има отрицателно въздействие, просто поставете огледало според правилата на фън шуй пред него. Това ще отрази излъчваната от него отрицателна енергия и ще я премахне. Така огледалата, поставени съобразно фън шуй неутрализират въздействието на внасящите дисхармония елементи.

Другото преимущество при огледалата е че ако не можете да сложите даден предмет на конкретно място, вие можете на практика да го поставите там като го отразите в огледалото. С помощта на огледалата вие можете да внесете някои елементи, намиращи се извън дома ви вътре в него. Например растенията и дърветата могат да бъдат превърнати в част от дома ви като ги отразявате с огледала. Обаче, не всеки предмет трябва да бъде отразяван. Има няколко особено важни неща, за които трябва да се погрижите когато използвате огледала.

mirror-2

Какво да не правим

  • Леглата не трябва да бъдат отразявани в огледало, защото те внасят влиянието на трета страна в брака.
  • Стълби никога не трябва да се отразяват в огледало, защото това пречи на положителната енергия чи.
  • Работните бюра не трябва да бъдат отразявани, защото това увеличава обема на работата.

Какво да правим

  • Отразявайте в огледала вещаещи добро и носещи късмет предмети и символи.
  • Отразявайте е огледала източници на естествено течаща вода като реки, извори, езера и океани, защото това носи благоденствие и сполука. Поставете фонтан с течаща вода у дома си и го отразете в огледало.
  • Сложете огледало в края на коридора за избяване на ефекта ‘задънена улица’.

 

Източник: Feng Shui Mirror

http://www.iloveindia.com/feng-shui/feng-shui-products/mirror.html

Снимка: rol.vn ; fengshui.about.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *