Сокът на д-р Оз за перфектното тяло по бански

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Просто пийте този революционен сок вечер преди лягане и се будете по-слаби!

Днес ще ви представим възможно най-мощната напитка, която ще ви освободи от излишните тлъстини докато спите, ще ускори метаболизма ви и ще снижи усещането ви за глад. Пийте този революционен сок вместо вечеря няколко седмици и ще се учудите от резултатите.

Сокът на д-р Оз премахва тлъстините

Съставки:

  • 2 ч.л. ябълков оцет
  • 1 ч.л. мед
  • 1 ч.ч. сок от грейпфрут (или портокал или ананас)

Указания:

Приготвянето на тази напитка е много лесно.

Обелете грейпфрута, сложете го в блендер заедно с другите съставки и ги разбийте добре на хомогенна смес. Този сок разгражда мастните клетки по-бързо от всичко. Можете да пиете напитката преди всяко хранене, но за постигането на най-добрите резултати, трябва да я консумирате вместо вечеря.

Пийте напитката 7 поредни дни, след това починете 7 дни. Можете да си приготвяте тази комбинация до постигането на желаните резултати. Консумацията на тази революционна напитка ще подобри също така цялостното ви здраве и ще ви накара да се почувствате като нов човек.

Както е с всяка нова рецепта за отслабване, която изпробваме, първо се консултирайте с лекаря си или с диетолог. Тя може да не е за вас и дори да ви навреди, особено ако пиете определени лекарства, с които грейпфрутът не се понася.

Приятен ден и се наслаждавайте на тялото си!

Прочетете и тези рецепти, изберете вашата:

Изхвърлящата мазнини вода на д-р Оз

Вижте кои витамини и минерали подсилват метаболизма и спомагат отслабването

Идеална напитка за отслабване топи излишните тлъстини изключително бързо

Зелевият сок лекува 100 заболявания! Предпазва от рак, лекува запек.

Кимионът – подправка за отслабване – как плюс рецепта

Форсколин: Магическа пръчица за отслабване?

Източници:
http://losingweightdone.com/just-drink-this-revolutionary-juice-before-go-to-sleep-and-wake-up-thinner/

https://www.pinterest.com/pin/62346776070857946/

Снимка: Pinterest

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *