Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

prosperity-oil

Сега ще ви покажем как се приготвя магическо масло, масло, което можете да направите от обикновени съставки, които имате под ръка. Направете това масло в нощта на първото пълнолуние за месеца (например, сега можете да го приготвите в нощта на 5 октомври – пълнолунието настъпва в 2:41 часа, а за останалите дни на пълнолуние през тази година проверете тук). Преди да започнете да събирате необходимите ви съставки, измийте ръцете си в купа или мивка пълна с топла вода, в която сте разтворили морска сол. Солта премахва негативните вибрации от ръцете и заобикалящата ви среда. Изплакнете и избършете ръцете си и след това започнете. Ако искате, можете да запалите бяла свещ докато правите маслото. Пуснете успокояваща музика и като започвате, изречете намеренията си на вселената. Използвайте думи като изобилие, повече от достатъчно, мислете за всяка област в живота си, която се нуждае от увеличаване, подобряване или благословии.

Магичното правило във фън шуй за пространството под леглото

Ще са ви необходими стъклен буркан с капак, зехтин, пресни листа джоджен, банкнота от един долар (два лева) и 4 клончета розмарин. Ако имате малък кварцов кристал, можете да го сложите в буркана също. Ако нямате свежи билки, можете да използвате сушени. Нагънете банкнотата няколко пъти на малко квадратче. Сложете я на дъното на буркана. Добавете джоджена, розмарина и кристала в буркана. Бавно налейте достатъчно зехтин, за да напълните буркана. Сложете капака. Изнесете буркана след стъмване и го сложете някъде в имота си където да е на лунна светлина. Можете също така да сложите буркана на перваза на прозореца. Оставете го там през нощта. На сутринта избършете росата от буркана и маслото е готово за употреба.

Използвайте маслото пестеливо, за да благославяте определени неща. Използвайте само капка от маслото в шкафовете в кухнята, така че винаги да имате пари за храна. Капнете върху тавана на колата си, за да имате винаги гориво за работа и задачи. Намажете вратите в дома си, така че да се радвате на изобилие под формата на пари, подаръци, услуги и работа, извънреден труд, повишения. Натъркайте малко върху пощенската кутия, така че да пристигат по-малко сметки и да идват повече надвзети ви суми. Маслото може да се използва по десетки начини, за да повиши финансите и даровете на благоденствието.

Незаменимата сила на лековития кехлибар за тялото, ума и душата

Да е преуспял човек означава повече от това просто да има пари; то означава власт и богатство. Благоденствие, стабилна работа, добри пенсионни фондове – всички тези неща се обващат от думата благоденствие.

Поканете финансовия успех в живота си с благодарност и щедро сърце. Маслото за благоденствие подсилва материалното изобилие и благодарността ни за нещата, които вече имаме; когато сърцето е щедро, ние сме доволни като знаем, че има достатъчно за всички. Използвайте маслото за благоденствие в подкрепа на всички свои усилия за повишаване на усещането ви за лично благосъстояние, като търсенето на работа, искането на повишение, продаването на ценни вещи или стартирането на ново предприемаческо начинание. Мазвайте от маслото върху тялото си, капвайте от него във ваната, върху предмети за привличане на пари и не забравяйте ароматните пръчици за привличане на благоденствие, които се продават в китайските магазини! Можете да използвате също така и зелени, жълти, златисти, оранжеви, сини или лилави свещи (не едновременно).

Направете си личен олтар за сбъдване на стремежи

Никога не искайте повече, отколкото се нуждаете. Линията между просперитета и алчността е тънка. Благословете маслото и себе си докато благославяте предметите. Намажете върховете на пръстите си и леко духнете в тях като начин да изразите вярата в себе си и в магията. Защото без вярата в себе си, магията не е нищо повече от илюзия. Дръжте маслото на сигурно място. Не вадете нищо от буркана, освен масло. Най-вече бъдете търпеливи и позволете на Бога или Богинята или в каквото вярвате да работят във ваша полза.

Цялата ни планета е магично място. Пълно с чудеса и скрити съкровища. Чакащи да бъдат открити. Земята е майка на всички нас, тя няма любимо дете, но прави услуги на хората, които имат вярата на дете. Направете магическото си масло и вярвайте.

Бъдете благословени!

Разхождащата се в полята

Още по темата:

Супер-луна 2016: Ритуал на обливане с лунна светлина освобождава от блокажи и лоши навици

Полускъпоценни камъни премахват негативната енергия

3 ключови принципа на Закона за привличането

 

Източник:

https://mysticalmagicalherbs.com/2014/11/20/prosperity-oil/

Снимка: YouTube

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *