Тайна египетска рецепта за пърхот и косопад

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

dandroff-secret

Изследователите казват, че тази египетска билкова рецепта помага за лечението на пърхот, себорея и може би дори при оплешивяване. Основната съставка е джинджифил, мощно противовъзпалително средство, но не по-малко важно е и сусамовото масло.

Научете тайната египетска формула за лечение на пърхот и косопад от експерт билкаря Джеймс А. Дюк, PhD:

Тайна египетска рецепта за пърхот и косопад

Съставки

2 корена джинджифил, настъргани
3 супени лъжици сусамово масло
Малко лимонов сок

Указания

1. Изстискайте на сок настъргания джинджифил и смесвайте по 1 до 2 супени лъжици от него със сусамовото масло и лимоновия сок.

2. Масажирайте скалпа си със сместа и след това я оставете да действа 15 до 30 минути преди да я отмиете. Правете маската по три пъти на седмица. Останалата част от сместа дръжте в хладилника между употребите.

Съвет: Масажирането на скалпа всяка вечер е много важно за ефикасността на лечението, понеже то подобрява кръвообръщението в скалпа.

Източник:

http://www.care2.com/greenliving/dandruff-hair-loss-egyptian-treatmen.html

Снимка: www.anazahra.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *