Изхвърлящата мазнини вода на д-р Оз

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

water

Ако искате да отслабнете, опитайте Изхвърлящата мазнините вода на д-р Оз. Първо гледах представянето на тази Изхвърляща мазнините вода в шоуто Тhe Biggest Loser с Ким Лайънс. Априори правим уговорката, че със сигурност можете да добавяте и други продукти!

Какво правят всъщност съставките в Изхвърлящата мазнините вода на д-р Оз?

Грейпфрут

Големите количества витамин С всъщност превръщат мазнините в енергия. Напоследък наричат грейпфрута „идеалния плод“. Защо?

Грейпфрутът е много силен плод!

 

Още ИЗХВЪРЛЯЩИ МАЗНИНИТЕ СЪСТАВКИ

Краставицата е друга прекрасна съставка в Изхвърлящата мазнините вода. Краставицата всъщност помага като ви кара да се чувствате сити и тъй като съдържа най-вече вода, това я прави естествен диуретик. Това означава по-малко подуване и задържане на вода в тялото.

Мандарините са също сред любимите ми плодове. Аз си правя изхвърляща мазнините вода поне два пъти на месец. Всички плодове трябва да са органични. Това наистина е важно, понеже ги слагам с кората/обелките. Мандарините повишават чувствителността ви към инсулина. Стабилизират кръвната захар и стимулират гените да горят повече мазнини.

Ментата помага и допринася за успокоение в стомаха и за по-добро храносмилане.

Изхвърлящата мазнини вода на д-р Оз

Съставки

 1. 1.650 л филтрирана вода
 2. Един грейпфрут
 3. Една мандарина
 4. Една краставица
 5. 20 листа мента

Указания

 1. Измийте органичните плодове.
 2. Накъсайте ги на парчета.
 3. Откъснете листата мента от стръкчетата
 4. Сложете всички парченца в голяма стъклена кана или буркан.
 5. Оставете ги да престоят една нощ.
 6. Пийте по поне една чаша преди всяко хранене.

Забележки:

 1. Непрекъснато добавяйте вода след като пиете от сока. Аз използвам така приготвената смес една седмица, след което правя нова.

(Рецептата е адаптирана от Шоуто на д-р Оз)

Очаквайте още по темата.

Източник:

http://skinnyover40.com/dr-oz-fat-flush-water/

Снимка: dearnikkelle.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Статията не замества назначеното ви от лекар лечение. Не се самолекувайте – първо се консултирайте с личния си лекар.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *