Лимонадена диета – свалете 7.5 килограма за 14 дни

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Лимонадената диета спомага отслабването и зарежда тялото с витамин С, освежава и подмладява кожата. Тази диета лесно се спазва – не е необходимо да променяме целия си начин на живот или да се безпокоим с изчисляването на калориите, които поглъщаме.

Лимонадената диета трябва да се спазва за период от две седмици. С обичайния си начин на хранене през този период можете да свалите около 6 килограма, а ако изключите захарта, сладкишите и хляба от храната си, можете да свалите 7.5 килограма.

Диета за детоксикация с лимони – наистина ефикасна рецепта

Отслабване с лимонадена диета

През първия ден си направете лимонада с лимонов сок от един прясно изстискан лимон, разредена с 2/3 минерална вода. Лимонадата трябва да се изпие рано сутринта на празен стомах. След това изплакнете устата си със слаб разтвор сода за хляб (1/3 чаена лъжица сода за хляб с половин чаена чаша вода) за неутрализиране на киселината и за предпазване на зъбния емайл. През деня консумацията на храна е както обикновено или леко ограничена. Единственото условие е да не се яде нищо след 19:00 часа.

Закуска срещу депресията

През следващите дни всяка сутрин броят на изстисканите лимони се увеличава с 1, като се достига до 6 лимона, пропорцията на разреждане с минерална вода остава същата.

След това следва един ден почивка от пиенето на лимонадата сутрин. Смесете 3 литра преварена вода със сока от 3 лимона и 3 супени лъжици мед. Пийте тази напитка през целия ден без да консумирате храна.

От осмия ден нататък обърнете схемата с лимоновия сок като броят на лимоните всеки ден намалява докато стигнем до един лимон.

Последният ден от тази диета е същия като седмия ден. Не яжте нищо. През целия ден пийте лимонадата от 3 литра преварена вода и сока от 3 лимона и 3 супени лъжици мед. След това можете да продължите с нормалния си начин на живот.

Предупреждение! Лимонадената диета не е подходяща за хората с алергии към цитрусови плодове и за онези, страдащи от гастрит или язва; те трябва да се консултират със своя лекар.

Прочетете още:

Кислородна терапия подсилва енергията, спира болката и лекува

Светът трябва да знае, че алкалната вода убива рака, ето още една ефикасна рецепта!

Пийте лимонена вода преди лягане, полезно е

Кората на лимона премахва ставните болки завинаги

Замразените лимони ви спасяват от диабет, тумори, наднормено тегло…

9 начина да изхвърляме токсините с лимони

Източник:

https://www.bestherbalhealth.com/lemonade-diet-lose-15-pounds-14-days/#ixzz49hVTKXjZ

Снимка: storiesfromschoolaz.org

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *