Натурална смес бързо унищожава мухите, хлебарките и комарите в дома ви!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Да поддържаме дома си чист не е лесно – добрата хигиена изисква ежедневни усилия и грижи, а това не се харесва от всички членове на семейството. Нещата се усложняват допълнително поради напрегнатите ни графици, които не ни оставят много време за чистене, и освен това идва и проблемът с насекомите – мухите, хлебарките и комарите обичат мръсни къщи и е доста трудно да се освободим от тях, след като те нападнат дома ни.

Хората обикновено се обаждат на фирми за изтребване на насекоми когато забележат такива в дома си, но има една лесна естествена смес, която може да ги елиминира бързо и завинаги.

Смес за унищожаване на насекоми

Ето как да си я приготвим:

Съставки

  • половин чаена чаша растително олио
  • половин чаена чаша шампоан
  • половин чаена чаша оцет

Указания и употреба

Сипете съставките в спрей бутилка и разтръскайте добре, след това напръскайте различните повърхности в дома си. Тази смес не е токсична и е безопасна за използване около деца и домашни любимци и е много ефикасна срещу всякакъв вид насекоми. Пръскайте всяка част от дома си и ще откриете първите мъртви насекоми след само няколко часа!

Още по темата:

Как да се отървем от хлебарките завинаги? Проверено, действа на 100%!

30+ МАЛКО ПОЗНАТИ УПОТРЕБИ НА БОРАКСА В ДОМАКИНСТВОТО

Насладете се на лято без комари с този витамин

Защо да отглеждаме невени? Комарите ги мразят!

Ухапвания от комари, 11 естествени лека

31 естествени методи за отблъскване на досадните насекоми

Източник:

https://healthycures.org/spray-home-will-no-mosquitoes-cockroaches-flies-just-2-hours

Снимка: Healthy Life Vision

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *