Как да се отървем от хлебарките завинаги? Проверено, действа на 100%!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

За жалост проблемът с хлебарките в домовете, в офисите или дори в колата не е проблем, който може да се реши от само себе си. Тези упорити насекоми влизат в домовете, непоканени и винаги планират да останат там задълго.

borax-cockroaches

Така че в случай, че имате хлебарки у дома си, вие определено искате да се отървете от тях. Факт е че пазара е залят с продукти, които обещават бързо решение, но по-голямата част от тези продукти имат странични ефекти. Например, някои от тях действат бързо, но след известно време хлебарките се завръщат. Някои от тях пък съдържат много вредни химикали, а други просто имат много силна миризма.

Но нещата не трябва да стоят така. Има много по-ефикасен и безопасен начин да се отървете от тези насекоми и ние сега ще споделим рецептата с вас.

Вземете един суров жълтък от кокоше яйце, разбийте го добре и го смесете с 50 г (1.7 унции) борна киселина на прах (боракс). Трябва да получите гъста и плътна смес като тесто, но не много твърдо. Направете малки топчета от сместа. След един час топчетата трябва да са засъхнали и вие можете да започнете да ги поставяте на местата, където обичайно виждате хлебарки като банята или кухнята.

Поставете топчетата на местата, където хлебарките могат да ги видят, например, в ниската част на долапите, лавиците, килерите и т.н.

Хлебарките няма да разберат, че им предлагате борна киселина и със сигурност ще искат да видят какво има вътре в топчетата. Стига само мустаците им се опрат в някое от топчетата, с тях е свършено. Борната киселина се усвоява в тялото и унищожава нервната им система. И още по-хубавото е, че те няма да могат да сигнализират на останалите за опасността, защото ще са напълно неутрализирани от борната киселина.

Освен това, можете да очаквате, че и други хлебарки ще се допират до топчетата и дори, нищо неподозиращи, ще отхапват от тях. А още по-добре е че самите неутрализирани хлебарки от своя страна ще отравят хлебарките до които се докосват.

Прочетете още за боракса: 30+ МАЛКО ПОЗНАТИ УПОТРЕБИ НА БОРАКСА В ДОМАКИНСТВОТО

В началото ще изглежда все едно хлебарките не са засегнати от топчетата, защото те ще започнат да ги местят без проблеми. Обаче, след по-малко от месец, ще откриете купчина умрели хлебарки – борната киселина разрушава нервната им система и те спират да се хранят. След това вие никога повече няма да имате проблеми с хлебарките, защото те ще избягват вашия дом, офис или кола.

В случай че женските хлебарки са снесли и ново поколение от тези насекоми се излюпи след половин година, просто повторете процедурата отново. А за по-сигурно можете да поставяте такива топчета редовно или от време на време на „уязвимите” места в дома и офиса си, така ще сте спасени от набезите на хлебарките завинаги.

Не забравяйте, че тези бораксови топчета са безобидни не само за хората, но и за домашните любимци. Така че не се притеснявайте да ги използвате в дома си дори да имате малки деца, котки и кучета. Можете разбира се да ги използвате и в офиса си.

Особено важно е да знаете, че борната киселина не е токсичен материал и редовно се използва за дезинфекция. В случай че не успеете да закупите борна киселина на прах, можете да използвате и разтвор от борна киселина от 3%. Този разтвор ще намерите във всяка аптека и не е скъп. Смесете един суров жълтък със 100 мл борна киселина и добавете брашно, така че да омесите меко тесто, от което да можете да направите топчетата. Ефектът ще е същият. Вариациите включват вместо брашно да се използват варени картофи, както и в „тестото” да се добавя захар.

Но както и да приготвите адската смес, бъдете сигурни, че ще се спасите от напастта, наречена хлебарки завинаги!

Източник:

http://www.healthandlovepage.com/get-rid-cockroaches-forever-checked-acts-100/

Снимка: Secretly Healthy

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *