Фън шуй съвети за пари и богатство

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

feng-shui-pot-coins

Фън шуй съветите за пари са лесни за реализиране във всеки дом. Фън шуй съветите за богатство няма да ви донесат изобилие, ако не положите известни усилия за реализирането им. Онова което фън шуй за благоденствие прави е че предоставя подкрепа и предоставя място за привличане на енергията на богатството и парите в живота ви, така че всичко да е фън. : )) Тези фън шуй съвети за пари ще създадат поток от енергия в дома ви, който да приветства богатството и изобилието. Използвайте тези фън шуй съвети за богатство в дома или офиса си.

Блокиран енергиен приток на пари? Ето лесна мудра за привличане на богатство!

Фън шуй съвети за пари

Следете всичко в дома си

Всичко в дома ви, било то врата, мивка или печка, което е счупено ще изсмуква енергията за пари от дома ви. Най-бързият начин за оздравяване на енергията в дома ви, за да привличате пари, е да поправите всички счупени неща, ако има такива. Печката, както и всичко свързано с водопровода е особено важно да функционират добре. Когато те не работят, ще изпитате финансов блокаж.

10 фън шуй начина за привличане на богатство!

Внесете живи растения в декора си

Растенията се повлияват от музика, светлина и положителна енергия. Когато растенията се развиват добре и цъфтят красиво, енергията в дома ви е изобилна и тече. Ако растенията покафеняват, провисват или умират, енергията е блокирана и застояла. Растенията много добре показват каква е енергията в дома ви, така че като ги държите около себе си и като отделяте време, за да изпълвате пространството си с положителна енергия, това ще поддържа енергийния поток в движение.

Фън шуй растения за благоденствие и късмет

Разместете 27 неща

За да внесете нова енергия в дома или офиса си, преместете 27 неща. Не е необходимо напълно да ги пренаредите—простото дръпване на дивана напред и връщанете му обратно е достатъчно. Простото преместване на 27 неща ще размести енергията и тя ще потече плавно през пространството около вас. Двадесет и седем е изключително щастливо число във фън шуй.

Сложете цитрин върху перваза

Цинтринът задържа енергията за богатство и изобилие. Като поставите този полускъпоценен камък върху первазите, това ще привлече енергията на парите в дома ви. Той привлича светлината вътре, а светлината олицетворява изобилие и щастие.

Лечебни свойства на скъпоценни камъни и кристали – 1

Направете външната си врата прекрасна

Външните врати са символ за това как влизате в живота си. Искате външната ви врата да е предразполагаща, красива и голяма. Тя в никакъв случай не трябва да лепне или заяжда. Украсявайте входната си врата с красиви венци от живи цветя или растения.

Добавете фонтан

Водните фонтани са основен символ на богатсвто във фън шуй. Направете си фонтан и сложете 27 монети в него. Това могат да са всякакви монети, просто ви трябва елемента метал. Монетите активират и хранят енергията на водата, а 27 е щастливо число. Препоръчваме поставянето на фонтана извън дома или на югозапад или на изток.

Фън шуй, фонтани за благоденствие и късмет

Това са няколко от любимите ни фън шуй съвети за богатство и просперитет. Намираме, че тези фън шуй съвети за богатство са лесно приложими във всеки дом или офис и наистина раздвижват енергията в пространството.

Имате ли свои съвети за фън шуй за пари? Споделете ги с нас! 

Източник:

https://www.energymuse.com/blog/feng-shui-tips-for-money/
Снимка: Pngtree

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *