10 фън шуй начина за привличане на богатство!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

attract-wealth

Готови ли сте да създадете повече изобилие в дома си?

Аз съм!

Нека го направим днес!!!

Бях за една седмица в Ню Йорк по организирането на нов, вдъхновяващ проект… и като се върнах вече цяла сутрин се занимавам с домашни дела. Може да ми отнеме цяла седмица да сложа всичко в ред!

  • Няколко крушки са изгорели и сега ги сменят.
  • Прането (включително спалното) се пере пералня след пералня.
  • Стари списания отиват на боклука.
  • И… майстор оправя теч в спалнята докато говорим.

За какво е цялото това брожение?

От опит зная, че всяко ниво на развитие изисква ново ниво на енергия, организация и овластяване. Има си причини да пия повече сокове от суперхрани и да обръщам толкова голямо внимание на съня. И на организацията. И на чистенето.

Чистото пространство създава повече богатство, здраве, щастие и вдъхновение.

Междувременно, видях последния бюлетин на Каръл Олмстед за това как да привличаме богатство с помощта на фън шуй и нямаше как да не го споделя с вас! Изобилието е много лесно за създаване в дома и винаги е великолепно!

Десет начина за причличане не богатство

от Каръл М Олмстед

Дали смятате че сте платили твърде високи данъци, получили сте по-малко обратно отколкото сте очаквали или сте се зарекли да спестявате повече от парите, които печелите, всеки се фокусира върху привличането на повече пари. Ето 10 от любимите ми лесни фън шуй съвети за привличане на богатство и благополучие, които ще ви помогнат да внесете ред във финансите си и по-добре да управлявате парите си:

Разтребвайте. 

И преди съм казвала – във фън шуй разтурията се равнява на забавяне на решенията и на неспособност за придвижване напред. Опитайте следното фън шуй предизвикателство: прочистете чекмеждето, в което слагате какво ли не, задръстения килер или гаража, след което отстъпете и наблюдавайте как възможностите изпълват живота ви, за да запълнят пространството, което сте им осигурили.

Почиствайте входната врата.

Входната врата е „устата на чи”, през която в дома ви влиза цялото богатство. Това означава, че ако тази врата е мръсна или зацапана, способността ви да привличате богатство в дома си ще е намалена. Почиствайте от прах и мийте входната врата често, пребоядисайте я или я подменете, ако не изпраща положително излъчване за дома ви.

Мийте прозорците.

Прозорците се считат за „очите” на дома ви, и мръсните прозорци представляват неясна визия. Като измиете прозорците си, вие отново постигате ясна визия за днешните и бъдещи възможности в живота си. Дали сами ще ги миете или ще наемете хора за това, непременно мийте прозорците си редовно.

Сменяйте изгорелите крушки.

Ако помещенията в дома ви са мрачни, такова ще е и финансовото ви бъдеще. Като сменяте изгорелите крушки, вие символично прояснявате възможностите пред себе си.

Затягайте дръжките на вратите.

Ако дръжките на вратите са разхлабени, според фън шуй това означава, че не можете да контролирате парите и финансите си. Затегнете хлабавите дръжки и заменете счупените и така ще укрепите финансовото си бъдеще.

Home kitchen table setting with fruit and flowers.

Заменяйте умрелите растения с живи.

Изсъхналите растения са мъртва енергия, така че ги заменете с здрави, живи растения, за олицетворите символично растежа на богатството си. Избягвайте бонзай или други миниатюрни растения понеже те представляват спрял растеж. Ако растенията ви винаги умират, заменете ги с копринени с високо качество.

Дъжте капака на тоалетната чиния пуснат.

Водата символизира изобилие във фън шуй, така че когато капакът на тоалетната чиния е вдигнат вие символично пускате изобилието в тоалетната чиния. Дръжте капака свален и ще задържате повече от благогсъстоянието си.

Оправяйте пукнатините.

Дали това да пукнатини в стените, счупени керемиди на покрива или пролуки в оградата около имота ви, когато имате място, откъдето енергията може да излиза, това символизира изобилие, напускащо дома ви. Парите похарчени за тези ремонти ще ви се върнат многократно.

Почиствайте огледалата.

Ако огледалата са замъглени и не се виждате добре в тях, то това се отнася и за финансите ви очевидно. Обаче, щом почиствате огледалата си редовно и те блестят и ярко отразяват всичко, това ще доведе до ясни идеи за бъдещите ви финансови възможности.

Оправяйте всички течове.

Водата се свързва с изобилието във фън шуй, така че капещата вода означава, че губите благосъстоянието си. Като отстранявате теча, вие спирате източването на финансите си.

И аз именно това правя! Кой знае откога всички тези неуредици, които днес се отстраняват са ме дърпали назад… но сега всички те изчезват!!!

Дана

 

Източник:

http://www.fengshuidana.com/2015/04/08/10-feng-shui-ways-to-attract-wealth/

Снимки: www.fengshuidana.com; www.coolturamall.ro

Бъдете здрави

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *