Изчисти стаята си… зареди ума си с енергия

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

rustic-decorating-ideas-18

Добре знаем, че най-добрият начин да постигнем върхови резултати във онова, което правим е да вкараме мозъка си в състоянието на алфа вълните.

Това е състоянието на ‘бликане’, при което атлетите чупят световни рекорди, учените правят проницателни открития, и музикантите композират величествени симфонии.

Един начин бързо да променим състоянието на мозъка си е да променим потока на енергията в заобикалящата ни среда.

С използването на ЕКГ машина ние видяхме как вълните в мозъка на човек незабавно се променят от бета честота в желаното алфа състояние, когато в стаята се прилагат принципите на фън шуй.

Но не е необходимо да практикувате фън шуй, за да генерирате повече алфа вълни.

Просто направете онова, което ви караше майка ви – изчистете си стаята!

Именно.

Достатъчно е да почистите дома и работното си място от боклуците, за да промените честотата на енергията, протичаща там и да помогнете за смяната на вълните в мозъка от бета в алфа.

Задръстените с боклуци стаи, опушените стени и купчините хартия отразяват хаос, който кара мозъка ви да произвежда бета вълни. В такава околна среда можете да се чувствате подтиснати, депресирани или без опора. Може да се борите, за да не изоставате или да откривате, че е трудно да създавате желаните от вас неща.

В момента, в който започнете да освобождавате пространството от задръстващите го предмети, вие ще генерирате повече алфа и по-малко бета вълни. Ще започнете да привличате повече от великолепната сила, която ви е предоставена, за да отворите интуицията си, да възпламените креативността си и да направите живота си по-стойностен и приятен във всяко отношение.

Резултатите, които изпитвате в живота си биват или задушавани или подсилвани от енергията в заобикалящата ви среда. Ако се чувствате ограничени, разочаровани или в безизходно положение, вслушайте се в думите на майка си.

Изчистете стаята си… и ще заредите ума си с енергия.

Пол Шийл

Източник: Diamond Feng Shui, Clean Your Room…Empower Your Mind, 16 June 2010

Снимка: propecia for women

Още по темата:

5 лесни стъпки подобряват живота ни

Прочистете личното си пространство, подобрете живота си

Важно

Цялото съдържание на този уебсайт е защитено от ЗАКОНА ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО И СРОДНИТЕ МУ ПРАВА с всички запазени права и законови последици.

Вие НЯМАТЕ ПРАВО да възпроизвеждате, да предавате, да използвате статиите и материалите или да използвате за каквато и да е публична или търговска цел този сайт без да упоменете, че съответната информация е взета от нас – Здрави всеки ден – и да посочите линк, водещ към нас, zdravivsekiden.com, или без да имате предварителното писмено разрешение от собственика на сайта.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *