Лекарите потвърждават: Червеният лук прави чудеса за щитовидната жлеза

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Заболяванията, свързани с щитовидната жлеза засягат приблизително 200 милиона души в света, информира Канадската фондация за щитовидната жлеза.

thyroid-red-onion

Има различни медикаменти и лечения на щитовидните проблеми. Обаче, ако щитовидната жлеза не бъде лекувана, това може да причини сериозни проблеми в други части на тялото. Ето защо искаме да ви представим лесен нов лек за лечението на щитовидната жлеза.

Д-р Игор Князкин е известен лекар от Санкт Петербург, Русия и той казва, че е открил лек за заболяванията на щитовидната жлеза. Този невероятен лек изисква една единствена съставка, която е червен лук.

Червеният лук спомага укрепването на здравето, защото съдържа мощни противовъзпалителни, антибактериални, противоракови и противогъбични свойства. Освен това той съдържа много минералите калций, магнезий и манган, както и витамини като фолат (В9), тиамин (В1), B6, K и C.

Червеният лук подхранва и пречиства кожата, пречиства тялото от микроби и бактерии и съдържа фосфорна киселина, която е изключително полезна. Благодарение на това скорошно откритие този зеленчук е добре да се използва, защото то прави чудеса в лечението на заболявания на щитовидната жлеза.

Този естествен лек ще подобри функцията на щитовидната ви жлеза на ендокринно ниво.

Лек за щитовидната жлеза

Правете следното преди лягане. Вземете глава червен лук и я срежете на две. С едната половина нежно масажирайте щитовидната си жлеза с леки кръгови движения, след това използвайте и другата половина.

След масажа не измивайте врата си, а оставете сока да действа през нощта. Съединенията, освободени от лука трябва да действат през нощта и да стимулират работата на щитовидната жлеза.

Това лечение е много лесно. Опитайте го и вижте колко полезно и ефикасно е то.

Забележка: Преди да опитвате естествени домашни лекове и лечения добре е да се консултирате с лекар.

Още един масаж за щитовидната жлеза: Прочутото тибетско упражнение за лечение на щитовидната жлеза

 

Източник:

http://healthydefinition.com/your-thyroid-gland/

Снимка: Healthy And Natural House

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *