Спаси се от диабет тип 2 с гинко билоба и други вещества

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Всеки така наречен „майстор Тричко” знае тайната за поправяне на почти всичко. Това е трик, който действа в поне 80 процента от случаите.

Удари го два пъти. И ако това не свърши работа, изключи го… брой до 15… и отново го включи.

Ей, проработи!

Е, приятели, оказва се, че тялото има нещо общо с телевизорите, тостерите и компютрите. И това е особено вярно, що се отнася до диабета.

Можете да прибегнете към еквивалента на презареждане на някои от най-важните клетки в тялото си, за да регулирате кръвната си захар.

Да, вие наистина можете да рестартирате своите бета клетки!

Извънредно важно: „Морковен лек” за диабета

Победете диабета с пренастройване на бета клетките

Вероятно вече знаете основните неща.

Бета клетките в панкреаса имат действието на противопожарна охрана.

Когато ядете захар или други въглехидрати, нивата на глюкозата в кръвта скачат.

Ето го пожара в тялото ви.

Бета клетките чуват алармата и произвеждат инсулин, за да помогнат на тялото да гори захарта за енергия или да я складира за по-късно.

Но когато в тялото има твърде МНОГО глюкоза твърде често, то спира да реагира ефективно на инсулина. Бета клетките ви реагират като започват да правят повече инсулин в началото. Но след време те прегряват и изключват.

Постенето регенерира стволовите клетки, отпушва имуносупресията за три дни

И така се разболявате от диабет тип 2.

Сега, ново изследване (статията е от 19 септември 2019) с животни разкрива естествена терапия, която действа като няколко удара върху панкреаса… и може би изключва и включва бета клетките.

Когато на плъховете, страдащи от еквивалента на диабет при гризачите, давали напълно натурален гинко билоба, тези бета клетки отново се съживявали… и започвали отново да произвеждат инсулин.

И това не било просто леко увеличаване на производството.

Бета клетките достигали до почти НОРМАЛНИТЕ си нива!

Сбогувайте се с диабета завинаги без лекарства или усилия, рецепта

Възстановете естествено произвеждащите инсулин клетки

Билката гинко също така повишавала антиоксидантните нива в експеримента. Това от своя страна довело до по-ниски нива на оксидативен стрес, особено в панкреаса… домът на тези много важни бета клетки.

Естествено е да ни се иска да видим изследвания с хора, които да потвърдят, че това действа по точно същия начин и при нас.

Но гинко билоба е безопасна, евтина и лесно намираща се билка, така че сами можете да опитате. Просто първо говорете с лекаря си, за да сте сигурни, че тя не пречи на други лекарства, които може да пиете. Той може също така да ви помогне да определите дозата, която би следвало да взимате.

Този корен убива 98% от раковите клетки за само 2 дни

Но не спирайте дотук.

Има и ДРУГИ доказани естествени начини, с които да възстановите бета клетките си.

Витамин D например може да ви помогне като стимулира създаването на нови бета клетки, подсилвайки функцията на съществено затруднения ви панкреас.

Освен това, невротрансмитерът GABA (гама аминобутирова киселина) пази бета клетките и помага на тялото ви да произвежда нови. Кое е най-доброто? Тялото ви може само да произвежда СОБСТВЕНА GABA.

Просто яжте повече богати на глутамат храни като ядки (особено бадеми), леща, банани, броколи, спанак и цитруси.

И така защо да не започнете още сега да използвате метода на майстор Тричко върху тялото си? Какво можете да изгубите… освен диабета : ))

от Алис Джейкъб

Прочетете още:

Две храни помагат на панкреаса да побеждава диабета

Тези лесни съвети за оптимизиране на хормоните подобряват здравето

Защитете панкреаса си с този лесен план за детоксикация

Излекувана от диабет тип 2 само с помощта на ТАЗИ „пещерна” храна…

Лекарството за диабет, което влошава ВСИЧКО

Постенето лекува диабет

Недостигът на витамин D причинява 12 често срещани заболявания

Източник:

https://healthiertalk.com/beta-cells-reboot-diabetes/

Снимка: futureforests.ie

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *