Най-добрите 3 хранителни добавки, които би следвало да пиете

Maritime Pine tree group near sea and beach on sunset. Baratti, Maremma, Piombino, Tuscany, Italy.

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Нови статистически данни показват, че американците прегръщат независимостта.

Те пренебрегват хвалебствията на традиционната медицина по отношение на лекарствата, за която всичко в лечението на хората зависи само от лекарствата, и се обръщат към естествените терапии както никога досега.

Приблизително осем на всеки 10 американци над 18 годишна възраст вече пият някаква хранителна добавка, а много пият и повече от една.

Да, те откриха онова, което медицинското статукво отказва да признае относно витамините, минералите и другите лекове под формата на хранителни добавки.

  • Те са здравословни.
  • Те са необходими.
  • И те ДЕЙСТВАТ.

Но хората винаги ли пият ПРАВИЛНИТЕ хранителни добавки? Е, това е съвсем друга история.

Трябват ви 3 дни за да пречистите тялото си от токсините, тлъстините и излишните течности

Американците прегръщат естествени решения

Ново изследване откри, че като цяло 77 процента от американците пият хранителна добавка, включително 76 процента от всичките по-възрастни американци.

Най-често приеманите, разбира се, са основните мултивитамини и минерали, които се пият от трима на всеки четирима, пиещи хранителни добавки пациенти.

Освен това, 40 процента от американците пият „насочени” хранителни добавки – неща като рибено масло за здравето на сърцето или мелатонин за сън – докато 39 процента разчитат на билкови лекове.

В крайна сметка, обобщавайки най-питите 5 хранителни добавки, то 28 процента пият „спортни” хранителни добавки, а 17 процента пият нещо за отслабване.

Ясно е, че американците осъзнават, че нещо се случва. Те знаят, че са заложени големи ползи и искат да участват.

Но как да разбере човек кое какво е и да си купува онова, от което наистина се нуждае?

Не се притеснявайте, аз съм тук, за да помогна.

Напитка предоставя 7 важни ползи за здравето

 3 хранителни добавки, които да включите в списъка си

Сигурна съм, че знаете важността на добра мултивитаминна добавка с минерали, както и основните неща като рибеното масло, което току-що споменах. Има си причина тези да са най-популярните.

Но има и няколко други, които предоставят невероятни ползи, но изобщо не се радват на толкова много внимание.

Време е да поправим това – защото тези три натурални терапии могат да подобрят живота ви. В някои случаи те могат дори да го СПАСЯТ…

Пикногенол

Този екстракт от кората на френски крайбрежен бор предоставя повече ползи, отколкото бих могла да изброя тук. Той е мощен антиоксидант, който се бори с уврежданията на възрастта. Той подсилва азотния оксид за по-добро кръвообръщение. Пикногенолът силно зарежда митохондриите или енергийния център на всяка клетка, който често отслабва с възрастта. Пикногенолът облекчава симптоми на простатата, подсилва сърцето, лекува диабет и така нататък. Това е наистина фамозна хранителна добавка, но за жалост малко хора я пият.

Пикногенол: Кората от бор подобрява функцията на мозъка

Цитрулин

Това хранително вещество е едно от най-силните разширяващи кръвоносните съдове средства, съдържащо се обилно в динята. Това означава, че то може много да помогне на кръвотока, разбира се, и означава, че повече кислород попада където е необходим най-много, включително в сърцето, мозъка, мускулите… Това също така означава повече енергия, по-енергична походка и отблъскване на умората.

Комбинация от аминокиселини сваля упорито високото кръвно налягане

L-карнитин

Тази аминокиселина помага за пренасянето на дълговерижните мастни киселини в митохондриите, където те могат да бъдат горени за енергия. Тя се използва за подсилване на сърдечния мускул. И е доказала потенциала си за снижаване както на кръвната захар, така и на кръвното налягане. L-карнитинът е отличен сам по себе си, но действа дори още по-добре със своя естествен партньор L-аргининът

Искате още? Много американци – особено по-възрастните – могат да използват качествена добавка с витамини В комплекс, коензим кю 10 и куркумин, за да подсилват сърцето, мозъка, енергията и т.н.

от Алис Джейкъб

Прочетете още

Пикногенол за всичко, от върха на главата до върха на пръстите

Болестта на Паркинсон, естествени лечения

Хранителни добавки подобряват функцията на сърцето

3 стимулиращи хранителни добавки за двойки

Динята, перфектна наслада с множество ползи

Облекчете симптомите на Хашимото с магнезий, нови изследвания

Опасните рискове за здравето от татуировките

Източник:

https://healthiertalk.com/supplements-should-take/

Снимка: https://photodune.net/

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *