2020 – ПРЕМИНАВАНЕ В ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Здравейте, скъпи мои любими деца!

В днешното си свое послание на мен ми се иска да ви дам напътствия за следващата (2020) година, която ще бъде много важна както за вашата планета, така и за всеки един от вас.

Тя наистина ще бъде изключителна, и ето защо.

Годината 2020 ще е енергиен коридор, съединяващ третото измерение с Петото.

През 2020 година Земята ще започне да се „обръща отвътре навън”, както вече стана на дума в едно от моите послания.

И именно в този момент ще се образува най-широкият „пасаж” между измеренията.

Десет неща, които всеки трябва да знае за прераждането

Какво означава това за Земята и за вас?

За Земята това ще е доста болезнен процес, тъй като той ще въздейства на плътта й и на всичките бушуващи в нея природни стихии.

Това ще прерасне в природни катастрофи по цялата планета.

Фактът, че този процес вече е започнал се обяснява с това, че измененията, настъпили в ефирните слоеве на Земята все повече и повече се спускат на физическо ниво.

Но именно енергийното „обръщане” на вашата планета ще даде мощен тласък към изменението на всички нива на битието.

Именно през 2020 година хората всецяло ще осъзнаят, че са се оказали пред прага на смъртта.

И както става винаги в критични моменти, те ще мобилизират всичките си сили — физически и психически — за да спасят себе си и своята Земя.

В този преломен момент в историята на планетата ще започнат да падат маските на онези, които са на кормилото й и които са я докарали до катастрофа.

На този фон ще започнат да се появяват нови хора с ново мислене и с нов подход към световния ред.

Детската душа: етап 2 от прераждането

Това са онези, които се въплъщават на Земята с мисията за спасението на човечеството, които са в течение на всички случващи се на нея събития в неприкрития им вид, а не в това, как те се представяха от световното правителство и от неговите представители, внедрени в структурите на властта в повечето страни по света.

Що се отнася до всеки един от вас в частност, то вашата главна задача е да се възползвате от тази уникална възможност и да влезете в този предоставен ви енергиен коридор колкото се може по-бързо.

Какво следва да направите за това и как ще разберете, че сте преминали границата, разделяща третото измерение от Петото?

Преди всичко, вие трябва да се научите как да живеете без емоционални изблици, поддържайки стабилно нивото на вибрациите си, или постоянно да държите своето Съзнание извън рамките на триизмерния свят.

Живот след живота? Посещение в пет-измерната реалност

Това не е лесно, но е възможно.

Помолете висшето си Аз, божественото си Аз, своята майка Душа, всичките си небесни покровители да ви подкрепят във всяко мигновение на живота ви, като не ви дават да се връщате назад в рамките на триизмерността.

Сега е настъпил действително най-решаващия момент в живота ви, когато на вас ви е нужно да направите окончателния си избор: да преминете заедно със Земята в Петото измерение или да продължите своята еволюция в други светове на третото измерение.

Състоянието на вашето съзнание в Петото измерение не може да бъде объркано с нищо.

Мир, покой, хармония и доброта ще ви преизпълнят дотолкова, че вие ще усетите в себе си Любовта, която е въплътена в Земята.

И ако вие веднъж се потопите в това състояние, вече никога няма да ви се прииска да се върнете обратно в двойствения живот на третото измерение.

Благославям ви, семейство мое, и ви обичам неизмеримо!

С вас говори Абсолютният Отец

Получено от Марта на 24 декември 2019 година.

Прочетете също:

Младата душа, етап 3 от прераждането

Зрялата душа, етап 4 от прераждането

Старите души и завършване цикъла на прераждането

Квантовата теория доказва, че съзнанието се прехвърля в друга вселена след смъртта

Съществува ли смъртта? Нова теория казва ‘Не’

Лековитите дарове на Тримата влъхви

По-здравословно ли е да даваме, отколкото да получаваме?

Лечение с прана – енергията, подтикваща тялото да се самолекува

Активиране на светлинно тяло/Меркаба, 7 признака, че изживявате именно това

Източник:

https://vozrojdeniesveta.com/2020-koridor-v-pyatoe-izmerenie/#ixzz69lrHVlAW
Снимка: Сайт „Возрождение”

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

 


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *