Откажете цигарите след само три дни с ябълки

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

След статията Ежедневното ядене на ябълки и домати възстановява увредените бели дробове на бивши пушачи , в която ще научите как да възстановявате увреждането на белите си дробове от цигарите, днес ви представяме и тези две статии за отказване на цигарите отново с… ябълки.

apples-quit-smoking

Ако искате да се отървете от цигарите по лесен, безопасен и надежден начин, можете да направите това още утре!

Шестдесет и три годишният Асим Хамзик твърди, че има естествена рецепта за отказване на цигарите. Според Асим, вие трябва само да изядете пет килограма ябълки в три последователни дни. След като направите това, вие повече няма да помислите за цигари.

След тази бърза ябълкова терапия, вие ще загубите желанието си да пушите цигари – сякаш никога не сте били пристрастени към тютюна – казва Асим Хамзик, който вече почти десетилетие се наслаждава на живота без никотин и се надява, че нещата ще останат така до края на живота му.

Абсцидната киселина снижава нивата на кръвната захар

Процесът е лесен – необходимо е да изядете пет килограма ябълки (независимо от сорта) в рамките на три дни. Няма значение дали ще ги белите или не. През тези три дни, освен ябълките, не трябва да ядете или пиете нищо друго. Важно е да пушите цигари през цялото време, както винаги. След третия ден вие повече няма да имате желание за цигари – казва Асим.

Освен леко главоболие по време на три-дневната терапия, той не изпитал никакви други последици.

Асим пушел много в продължение на 35 години. Той пушел по три кутии цигари всеки ден. След като опитал и други методи, преди девет години той решил да опита рецептата с ябълките и успял! Днес когато той е напълно сигурен, че терапията с ябълките е ефикасна, той реши, че е време да я препоръча на други пушачи, които искат да се отърват от порока си.

Пречистващ лек за изхвърляне на токсините от дебелото черво

Лекарите също смятат, че в този метод има смисъл.

Голямото количество ябълки в кратък период от време действа като мощен диуретик. А в допълнение към силното желание на пушача да се освободи от никотина, детоксикацията или пречистването на тялото играе важна роля в този процес.

Яденето на ябълки дори и на пет килограма в рамките на три дни не може да ви навреди по никакъв начин, освен ако не сте от хората с проблеми със стомашната киселина. Тази терапия няма да причини нежелани последици дори и да не успеете да се откажете от цигарите с нея.

Но все пак е добре първо да се консултирате с лекар, преди да предприемете детокс/отказването от цигарите с помощта на ябълки.

След бета блокерите идват статините или основни принципи за оптимално здраве

И след това споделяне от първа ръка на този успешен метод за спиране на цигарите, предлагаме ви още една статия за това как действа той:

Откажете цигарите като ядете ябълки

Въздействието на този райски плод върху сериозните пушачи, чието здраве така или иначе е застрашено, се проявява положително на две нива: ябълките повишават кислорода в тялото и освен това яденето на ябълки се бори с пристрастяването към никотина.

Ябълките, дар от бога за здравето

Как въздейства никотинът върху тялото?

Всички знаем колко е трудно за пушачите да се откажат от този си навик, макар че никой не трябва да им обяснява колко е вредно тютюнопушенето. Още в училище научаваме за сериозността от последиците, причинени от тютюна: пушаческа кашлица, рак на белите дробове, стомашни заболявания, заболявания на сърцето и т.н. Обаче въздействието, усещано като „положително” е по-силно, защото никотинът успокоява емоциите и ободрява в случай на умора и лошо настроение.

При физическа натовареност, пушачите се задъхват по-бързо от непушачите. Тази тъжна действителност, която рядко се взима под внимание, се дължи на въглеродния окис, компонент на цигарения дим. Той прониква в кръвта през белодробните алвеоли. В червените кръвни телца въглеродният окис се свързва с хемоглобина, и то 300 пъти по-силно, отколкото го прави кислорода. Ето защо хемоглобинът, който отговаря за преноса на кислород, не може да си върши работата. По време на физическа активност тялото, включително мозъка, получава твърде малко кислород. Резултатът: умора, главоболие и гадене.

Войната в тялото, заглушете рака и атеросклерозата с ябълки и чай!

Повече кислород с помощта на ябълки

Ябълките допринасят с по-доброто зареждане с кислород благодарение на съдържащите се в тях вещества, едно от които е витамин С, който спомага усвояването на желязото от червата. За жалост пушачите обикновено не ядат ябълки, защото просто не ги обичат. Защо? Поради пушенето, стомашната им лигавица вероятно съдържа никотин. Никотинът се активира от фруктозата в ябълките и така пушачите изпитват доста неприятно усещане.

Това действие на ябълките може да се използва когато някой иска да откаже цигарите. Този метод има доста голяма вероятност за успех, ако човек иска да откаже цигарите.

Ябълките, нов сезон и 5 невероятни ползи

Ябълки вместо цигари

Пушачите, които ядат само ябълки в продължение на 2-3 дни трябва да очакват храносмилателни проблеми, поради описаните по-горе причини, защото в тази фаза ябълките прочистват червата от токсините в тях.

След това обаче повечето пушачи преминават през противоположно изживяване. Учудващо, те повече не харесват вкуса на цигарите, защото вече усещат никотина като неприятен дразнител. Разбира се, през тези три дни те не трябва да пушат или да пушат много малко.

Екстракт от ябълки се справя с раковите клетки по-добре от химиотерапията

Балансиращи витамини

Никотинът действа върху много витамини като „убиец”, ето защо пушачите страдат от тревожен недостиг на витамини. Особено драстично е неговото отрицателно действие върху витамин С. Всяка цигара „краде” до 30 грама витамин С. Необходимото количество витамин С на ден трудно се постига при пушачите. Но ябълките наистина помагат.

Мери Джейн Томас

Прочистване и детоксикация на тялото с ябълки! Правете го всеки месец и ще избегнете много заболявания!

Още за отказването от цигарите ще откриете в статиите в категория Пушенето вреди в сайта  https://zdravivsekiden.com/

Източници:

http://www.yourstylishlife.com/quit-smoking-in-just-3-days-all-you-need-to-do-is-eat-20-pounds-of-apples/

http://www.dailypressdot.com/quit-smoking-by-eating-apples/751783/

Снимка: TheHealthSite.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *