Храна за тънка талия на една ръка разстояние

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

pechurki

Ако се опитвате да свалите килограми има важна, вкусна, хранителна и свиваща талията храна, която може би не ядете и която можете да използвате, за да подсилите топенето на мазнините.

Говоря за гъбите. А в момента вероятно правите гримаса и се чудите какъв вид странни гъби ям.

Е, ям шийтаке и царски печурки – и това много ми харесва. Тези гъби съдържат важни, стимулиращи имунната система свойства, и имат важно място в почти всеки режим за отслабване.

Множество изследвания показват, че гъбите карат имунната система да  функционира в най-добрата си форма. В лабораторни тестове, белите печурки, които са най-често намираните гъби в супермаркетите, доказват, че дори помагат за предпазване от хранителното отравяне салмонела.

Полезно е да знаем: Защо мъжете трябва да ядат гъби

Що се отнася до свалянето на килограми – изследване, продължило една година в Центъра за конролиране на теглото към Училището за обществено здраве Блумбърг на Университета Джонс Хопкинс показа, че хората на диета, които намалили малко консумацията си на месо и вместо него в три хранения в седмицата го заменяли с чаша гъби, хем свалили по средно три и половина килограма (7 фунта), хем задържали новото си тегло без да си възвърнат свалените килограми. Те също така намалили обиколката на талиите си със средно с 6.6 см (2.6 инча). Телесните им тлъстини били намалени средно с 0.85 процента.

Гъбите съдържат изобилие от хранителни вещества, много от които дори не са идентифицирани все още, които помагат на сърцето и на останалата част от тялото да функционират в топ форма. Химическият анализ показва, че те са богати на фибри, които хранят пробиотичните бактерии в червата и ви карат да се чувствате сити. Фибрите в гъбите включват хитин (азотосъдържащ полизахарид с бял цвят) и бета-глюкан, които са доказали, че предпазват сърдечно-съдовата система.

Така че, ако си купувате диетични прахчета и „вталяващи” десертчета от магазина, на чиито етикети се твърди, че те могат да ви помогнат да сваляте килограми, обаче не сте доволни от резултатите, започнете да ги избягвате и се насочете към щандовете с гъбите. Талията ви ще е доволна, че го правите.

Карл Лоу

Разбира се с непознатите гъби сред природата шега не бива: Предупреждение: Тази естествена храна може да те убие

И за някои лечебни гъби:

Гъбата пуешка опашка ефикасно лекува рак

Пролетни суперхрани полезни за отслабване

Лечебни гъби преборват човешкия папилома вирус

Естествени начини за справяне с автоимунните заболявания

Лекарство на кралете убива рака

 

Източник:

http://easyhealthoptions.com/waist-shrinking-food-hiding-produce-aisle/

Снимка: congtyherbalife.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *