Защитавайте ума и тялото си с положителни енергийни вихрушки

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

energy-vortexes

Знаехте ли… че невидими енергийни центрове в дома ви и на работното място въздействат на здравето ви всеки ден—понякога положително, а понякога много разрушително?

Древните култури в целия свят от край време са знаели за съществуването на конкретни енергийни центрове—или вихрушки. Тези вихри от енергия се появяват на конкретни географски места. Две от най-мощно заредените места се намират близо до Мачу Пикчу, Перу и в Седона, Аризона—но съществуват и милиони по-малки енергийно заредени вихрушки по целия свят.

Всички тези места, заредени с електромагнитен, протичащ под земята ток, които могат да са положително или отрицателно заредени, създават спираловидно движеща се енергия, или вихрушка с фуниевидна форма. Такива вихрушки могат да се формират от всякакви субстанции, които се движат в поток, като например вятър… вода… електричество… или сурова енергия.

Насочване на енергия – Как да използваме жизнената енергия, за да лекуваме себе си и другите

Вихрушките в Седона са концентрирани в 4 основни места, където енергията взаимодейства с всички живи същества, които са в съприкосновение с нея. Щом човек попадне на 800 до 400 метра разстояние от някоя от вихрушките в Седона, той изпитва нещо, което хората твърдят, че е „дълбоко” въздействие върху тялото, ума и душата.

Обаче, дори и никога да не сте се приближавали до място на енергийна вихрушка, невидимите енергийни линии въпреки това въздействат върху живота ви, както е обяснено по-долу.

Какво представлява лекуващата с енергия медитация?

Най-невероятната енергия на планетата… и нейните въздействия

Вихрушките в Седона се казва, че предоставят една от най-забележителната енергия на нашата планета. Туристи от различни религиозни и духовни среди са привлечени да дойдат в Седона, за да усетят тази енергия.

Енергийните течения в Седона се наричат също лей линии и в зависимост от чувствителността на индивида към енергията, той може да бъде повлиян на редица нива, включително на:

• физическо,
• емоционално,
• духовно и
• психично ниво.

Макар че скептиците определят лей линиите като „ню ейдж” псевдонаука, неоспорим факт е, че хората, които посещават върхушките на Седона съобщават, че са изживели трансформиращи видения, силни епифании (виждане на Бог) и мощни изживявания на физическо изцеление.

Оргон енергията е особено важна за човешкото здраве

Как енергийните вихрушки биха могли да увредят здравето ви

Гигантските вихрушки възникват от магнитните полюси на земята—понеже енергийни линии опасват света, въздействайки върху всички живи същества. Например, ако линия на отрицателна енергия преминава през градината ви, тя може да забави растежа на растенията и да ги направи податливи на заболявания… суша… и други проблеми, свързани с растенията.

По същия начин, ако непрекъснато имате проблеми и битки, които не можете да разрешите, причината за това може да са енергийни. Може би домът или офисът ви е в непрестанен контакт с линия на негативна енергия и следователно се проявяват затруднения като безсъние… кошмари… и заболявания.

Алтернативно описваните като геопатични стрес зони или линии на вмешателство, вихрушките с негативна енергия могат да създават противодействие в много области от живота ви включително в…

  • здравето,
  • финансите,
  • връзките и
  • духовното ви израстване

Дори и да не усещате енергийните полета около себе си, тялото ви е силно чувствително на въздействието им. Отекването на енергийните вихрушки е много подобно на невидимата енергия, резонираща в центъра на всеки човек. Поради тази причина, невидимите негативни вихрушки могат да всеят хаос в живота ви. За щастие, естествената чувствителност на тялото ви към енергийните вихрушки е също така вашият ключ за решаването на свързаните с енергията проблеми.

Лечение с прана – енергията, подтикваща тялото да се самолекува

Как да елиминираме негативните енергийни вихрушки—и да защитаваме здравето си

Премахването на стреса, упражняван от вихрушките с негативна енергия от живота ни отваря нашия свят към богатство и множество нови възможности. Един начин да направим това e като използваме отколешната техника за търсенето на подземни води, минерали или всичко невидимо с помощта на лескови или лозови пръчки (традиционно чаталести) или г-образни метални пръчки (багети) или промяната в посоката на люлеене на махало в отговор на невидими въздействащи сили.

В допълнение към намирането на вода, за което най-вече се използват тези методи, с тази техника можем също да открием и „лекуваме” енергията в заобикалящата ни среда. Д-р Мхайри Ливингстън, имунолог и практикуващ Ки гонг, фън шуй и търсене на вода/енергия, обяснява, че с тази техника можете да се докоснете до „естествените вибрации на земята, които поддържат имунната ни система, както и енергийните системи, тялото и ума ни”.

Тази техника може също така да ни помогне да намираме вихрушки с положителна енергия и така да извличаме полза от благосклонната им енергия.

Практиката на откриването на невидими неща под земята помага и за откриването и лечението на заболявания, развиване на интуиция, намиране на изгубени предмети, осъзнаване на нуждите на домашен любимец—и тя има почти безброй приложения.

Източник:

http://undergroundhealthreporter.com/energy-vortexes-sedona/

Снимка: YouTube

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *