Важно научно откритие: евтиният витамин С спира растежа на раковите стволови клетки 1000% по-ефикасно от лекарство за рак

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

(Natural News) (Статията е от 22 март, 2017 г.) Вълнуващо ново важно медицинско откритие, публикувано в научното списание Oncotarget разкрива удивителната способност на концентрирания витамин С да спира растежа на туморните стволови клетки при рак.

IV-vitamin-c-breakthrough

Поразително научно откритие за витамин С: това евтино хранително вещество спира растежа на раковите стволови клетки… 1000% по-ефективно от лекарство за рак… като рецензирани научни източници потвърждават мощното му действие.

Изследването, проведено в Университета на Салтфорд в Манчестър — изследва въздействието на седем субстанции върху метаболизма на ракови стволови клетки:

  • Три натурални субстанции, включително витамин С
  • Три експериментални фармацевтични лекарства
  • Едно клинично лекарство с широка употреба в момента

Поразителните резултати от изследването разкриват „първото доказателство, че витамин С (аскорбинова киселина) може да се използва за нацелване и убиване на раковите стволови клетки, които именно са клетките, отговорни за подхранването на фаталните тумори”, съобщава водещото медицинско издателство Alpha Galileo.

Прочетете още: Лечение на различни видове рак на хранопровода със сода за хляб и витамин С

Витамин С действа до 10 пъти по-добре от лекарство за рака

Резултатите от ръководеното от Майкъл П. Лизанти и Глория Бонучели изследване поразяват изследователите, показвайки, че витамин С действа до 10 пъти по-добре от фармацевтично лекарство за рак в разстройването на метаболизма на раковите стволови клетки, като ефикасно спира способността на злокачествените тумори да усвояват клетъчна енергия, за да оцеляват и да растат.

„Витамин С е евтин, натурален, нетоксичен и лесно достъпен, така че да го имаме като потенциално оръжие в битката срещу рака би било значителна стъпка”, казва за своето изследване д-р Майкъл П. Лизанти, професор по транслационна медицина в Университета на Салтфорд, в резюмето на изследването си за Alpha Galileo. Докладът продължава:

Витамин С и по-рано е доказвал, че е ефикасен като нетоксично противораково средство в обстойните изследвания, проведени от Нобеловия лауреат Линъс Полинг, а наскоро показа, че снижава смъртността с 25% при пациенти с рак на гърдата в Япония. Обаче, въздействието му върху дейността на раковите стволови клетки по-рано не е изследвано и в този контекст, витамин С се държи като вещество, спиращо гликолизата,  която подхранва производството на енергия в митохондриите, „моторите” на клетките.

Още по темата: Лечение на простудни и дегенеративни заболявания с „мулти-С” протокол

Огромна надежда за венозна терапия с витамин С като допълващо или алтернативно лечение на рака

IV-vitamin-Drip

Не вярвайте на лекарите, които самодоволно твърдят, че витамин С изобщо не е способен да лекува рака. Макар че силата на витамин С (аскорбиновата киселина), използван в изследването е по-голяма от онази, която можем да си набавяме с яденето на портокали или на други богати на витамин С храни, високата концентрация на това мощно хранително вещество може да се постигне чрез венозна терапия.

Венозната терапия с витамин С се предлага в някои „алтернативни” ракови клиники в целия свят, и настоящото епохално откритие може да доведе до още клинични изпитания, които от своя страна да доведат до това витамин С да се използва по-мащабно в комплементарната и алтернативна медицина (КАМ).

Ако тези резултати бяха свързани с патентован от Биг фарма химикал, той щеше да бъде приветстван като изключително откритие на „чудодейно лекарство за рака”. Но не затаявайте дъх в очакване медицинската общност да празнува настоящото откритие… витамин С не може да бъде патентован и той е невероятно евтин, което означава, че няма финансов стимул за раковите клиники да рекламират витамин С след като те правят далеч повече пари от печалбите си от химиотерапията.

Това изследване идва в потвърждение на: Протоколът с висока доза витамин С орално при рак (и при почти всяко друго заболяване)

Първоначалното изследване, публикувано в списанието Oncotarget, прави заключението, че витамин С е приблизително”. (2-DG е наименованието на експериментално фармацевтично лекарство за рак).

Новото научно откритие още веднъж доказва, че „скептиците” са безнадеждно невежи що се отнася до съвременната медицина

Не е изненадващо, че към днешна дата налагащите лекарствата учени „скептици” продължават абсурдно да твърдят, че витамин С няма изобщо никаква медицинска употреба и че единствено химиотерапията може да лекува рака, но не и терапиите с хранителни вещества. Дори авторите на научна литература във фалшивите научни медии — Ню Йорк Таймс, CNN, Уошингтън Поуст и т.н. — май нямат изобщо никакви познания за терапиите за рак, диабет, сърдечни заболявания или други хронични заболявания с хранителни вещества.

И още: Витамин С унищожава рака

Това само идва, за да докаже колко невероятно невежо и дори неграмотно по отношение на хранителните вещества остава медицинското „статус кво” в нашия доминиран от фармацията свят, в който печалбите са далеч по-важни за медицината от действителното помагане на хората да преодоляват рака.

Майк Адамс

Още за силата на витамин С можете да прочетете в категория Витамин С в сайта.

Източник:

http://www.naturalnews.com/2017-03-22-vitamin-c-breakthrough-discovery-low-cost-nutrient-halts-growth-of-cancer-stem-cells-1000-more-effective-than-cancer-drug-peer-reviewed-science-confirms.html

Снимки: Google PlusVitaNovu

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *