Уморете раковите клетки от глад с тази изключително полезна захар

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Знаете строгата максима. Захарта е нездравословна.

Тя причинява възпаление. Разстройва стомаха и червата. И храни раковите клетки.

Но има една обикновена захар, за която все ви казваме от почти десет години, която е изключение от правилото. И това е d-манозата.

D-манозата присъства естествено в малки количества в човешкото тяло. Наименованието й може да ви звучи познато, понеже ние непрестанно ви препоръчваме маноза за инфекции на пикочния мехур и пикочния тракт от много години.

Инфекция на уринарния тракт? Оригинално решение

Тя има уникалната способност да изхвърля бактериите E. coli от организма ви. И понеже много малко от нея се метаболизира от тялото, в малки количества, тя не въздейства неблагоприятно на кръвната захар, така че обикновено е безопасна дори за диабетиците.

Но сега изследователите казват, че манозата може да крие още една неочаквана полза. И този път тя може да помогне за спасяването на живота ви.

Ще обясня това след миг. Но първо нека хвърлим бърз поглед на връзката между глюкозата и рака.

Учени от Оксфорд доказват, че употребата на захар от раковите клетки крие ключа към унищожението им

Раковите клетки ненаситно се нахвърлят на глюкозата

Ние си набавяме глюкоза – друга проста захар – от храната, която ядем. Телата ни използват глюкозата за енергия. Но когато си набавяме твърде много, рискът ни от много хронични заболявания, като диабет тип 2 и рак, започва да се повишава.

Както споменах по-горе, раковите клетки ОБОЖАВАТ глюкоза. Те ненаситно се тъпчат с нея и я използват, за да стават по-силни и да се разпространяват.

Но елиминирането на ЦЯЛАТА глюкоза от храната ни не само е невъзможно, то би било смъртоносно. Всички останали клетки в тялото също разчитат на глюкозата за енергия.

С други думи, твърде малкото глюкоза би осъдила на смърт здравите ни клетки. А твърде многото глюкоза храни раковите клетки. Това е крехка линия, която е много лесно да бъде пресечена.

И именно тук се намесва манозата.

Тази обичайна храна не само храни раковите клетки, тя ги СЪЗДАВА

Манозата осъжда на смърт раковите клетки

Когато британските учени дават d-маноза на болни от рак мишки се случва нещо шокиращо. Невероятно откритие, което може да спомогне спасяването на живота на много хора.

СЪЩИТЕ рецептори, които приемат глюкозата в организма, усвояват част от манозата. И това незабавно рязко намалява количеството глюкоза, налично за хранене на клетките.

И тук нещата стават СУПЕР интересни.

В изследването, макар че здравите клетки се хранели с глюкоза, те не били толкова лакоми, колкто раковите клетки. Така че те имали много гориво, за да функционират и да остават здрави.

Раковите клетки, от друга страна, започнали да умират от глад.

Кетогенната диета доказано убива рака!

Комбинацията от химиотерапия и маноза СВИЛА туморите

Учените били впечатлени от резултатите си, затова довели нещата още една стъпка напред. Те давали маноза на подлаганите на химиотерапия за рак мишки. И се случило нещо невероятно.

Комбинирана с химиотерапевтични лекарства, манозата не просто ЗАБАВИЛА раковия растеж. Заедно, манозата и химиотерапията формирали бленуван екип, който правел химиотерапията ПО-ефикасна.

Важно научно откритие: евтиният витамин С спира растежа на раковите стволови клетки 1000% по-ефикасно от лекарство за рак

Това дуо …

  • снижавало размера на туморите, и
  • удължавало продължителността на живота на мишките.

Сега (статията е от 18 декември 2018 година) тези изследвания тъкмо излизат от лабораторията. Вашият лекар може дори да не е чувал още за тях. А има и още много неща да се доизясняват.

Но резултатите са МНОГО обещаващи. И след като това е напълно естествен подход без каквито и да било познати странични ефекти, може да започнете да се възползвате от него незабавно.

Така че давайте, покажете на тези ракови клетки кой е шефът. Попитайте своя онколог как да си служите с тази „полезна захар” и как да я включите в противораковия си режим.

Можете да намерите d-маноза онлайн или навсякъде където се продават витамини и хранителни добавки.

от Алис Джейкъб

Прочетете още:

5 начина за ежедневна детоксикация без спазване на диета

Яжте по 3 фурми на ден една седмица и вижте какво ще се случи

Абсцидната киселина снижава нивата на кръвната захар

Съединение в плодовете и ядките премахва болестта на Алцхаймер, рака и диабета

Ужасните неща, които се случват в тялото ви минути след като изпиете газирана напитка

Гореща новина: Сок естествено пренастройва щитовидната жлеза и активира метаболизма

Спрете туморния растеж и убийте раковите клетки естествено с елагова киселина

Източник:

https://healthiertalk.com/kill-cancer-cells-sugar/

Снимка: nashsovetik.ru

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *