Лекувайте кариесите и снижавайте болката бързо без да ходите на зъболекар

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

nutmeg-for-tooth-pain

Зъбоболът винаги е неприятен, особено ако ви връхлети, когато не можете да отидете на зъболекар. Зъбоболът обикновено се проявява нощем и причината за това е много проста.

Болката се проявява като напрежение в нервните окончания, а нощем когато тялото е в състояние на пълна почивка, повече кръв се насочва в болезнените места и по този начин повишава напрежението върху нервите.

Лек срещу зъбобол

Този впечатляващо ефикасен лек се приготвя като смесите половин чаена лъжица индийско орехче на прах с една чаена лъжица синапено, сусамово или кокосово масло. Вземете памуче, натопете го в лека, внимателно го поставете върху засегнатия зъб и го оставете там известно време. След това изплакнете устата си с топла вода.

Повтаряйте тази процедура на всеки два дни, защото индийското орехче съдържа субстанция, наречена миристицин, която в големи количества има седативно и халюциногенно действие, но в малки дози ще ви помогне да елиминирате зъбобола, както и ще ви предпазва от изпитването на гадене, повръщане и диария.

Така че е добре да носите този лек в малко бурканче със себе си на почивката си, както и при преходи в планината или на дълги екскурзии и командировки в чужбина, за да се спасявате от зъбобол, до момента, в който можете да посетите зъболекаря си.

Прочетете и следните статии:

Неподозираните ползи за здравето от маслото от индийско орехче

Ефикасна маска за естествено лечение на кариеси…

Лекарите насърчават родителите по света да запазват млечните зъбки на децата си

Точката ДЧ 4 ефикасно облекчава и лекува множество заболявания – зъбобол, главоболие, настинка и грип…

Индийско орехче, 8 удивителни ползи за здравето

Още за грижата за зъбите ще научите в категория Зъби   в сайта Здрави всеки ден.

Източник:

http://www.yourstylishlife.com/heal-the-tooth-cavity-and-reduce-the-pain-quickly-without-going-to-the-dentist/
Снимка: smileartsny.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *