Жена споделя как е излекувала артрита си, лесно е, опитайте и вие

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

arthritis-dairy-products

Артритът е често срещан проблем в наши дни, като дори и деца се разболяват от болестта. Страдащите от артрит изпитват инвалидизираща болка, възпалени стави, отоци, скованост и затруднено движение.

Според Центърът за контрол и превенция на заболяванията около 52.5 милиона възрастни и 300000 деца в САЩ са изпитвали симптоми на артрит в периода от 2010 до 2012 година.

Изследванията показват, че към 2040 година около 78 милиона възрастни ще бъдат диагнозирани с артрит.

Сериозността на заболяването артрит варира от лека до съществена. В най-сериозните случаи човек не може да ходи, да се качва по стълби, нито да извършва каквато и да било физическа дейност.

Има 100 форми на артрит, включително ревматизъм, подагра и фибромиалгия. Остеоартритът и ревматоидният артрит са най-често срещаните видове.

Историята на Сузи изуми света. Тя е диагнозирана с артрит и ръцете й отичали при всяка промяна на времето. Така тя си спечелила прозвището „времето”.

Сузи била решена да се бори със заболяването си и знаела, че е на прав път да постигне това. Тя изключила млечните продукти от храната си.

Жената се почувствала по-добре след два месеца и болката изчезнала. Тя чувствала тялото си като преродено.

Теорията на Сузи е че всеки страдащ от артрит трябва да избягва млечни продукти и месо, понеже животинските протеини имат огромно въздействие върху киселинността на тялото.

Прекомерната киселинност в тялото е един от основните виновници за заболеваемостта от артрит. Тя казва също така, че е много важно човек да е физически активен и да поддържа здравословно тегло.

И така, страдащите от артрит не трябва да ядат млечни продукти и месо. Животинските протеини изменят телесните процеси и въздействат на pH стойностите.

Ацидозата създава идеални условия за развитието на много заболявания, включително артрит.

Още по темата:

Върховният сок от джинджифил-куркума-моркови ще замени болката и противовъзпалителните лекарства

Взимайте омега-3 мазнини против болки, възпаление, астма, артрит, инфаркти…

Напитка предпазва от артрит

19 балансиращи ползи от този сутрешен тоник с лимон и хималайска сол

Мед и сода за хляб – невероятен лек за най-смъртоносното заболяване!

 

Източник:

https://healthycures.org/found-treat-arthritis-decided-share-world

Снимка: www.socialzon.me

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *