ЗАШЕМЕТЯВАЩО! Диабет тип 2 ИЗЛЕКУВАН… след само 12 седмици

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Представете си… след само три месеца… да чуете четирите думи, които НИКОГА не очаквахте да чуете от своя лекар.

Диабетът ви е изчезнал!

А това от своя страна това означава:

  • Чао, чао, лекарства
  • Сбогом, инсулин
  • Довиждане, болезнени изследвания на захарта

Традиционната медицина непрестанно НАСТОЯВА, че това е невъзможно. Те ще ви кажат, че диабетът ви е вечен и че след като веднъж се разболеете, от него няма отърваване.

Но нови научни изследвания доказват, че те ГРЕШАТ. (Статията е от 18 май 2019 г.)

И онова, което наистина предизвиква шокови вълни в индустрията не е само фактът, че заболяването може да бъде излекувано.

Говоря за това КАК се постига излекуването.

Вижте, не става дума за някакво ефикасно ново лекарство, което все още преминава тестове. Нито за комбинация от лекарства, които вече се продават по аптеките. Нито пък за операция.

Всъщност от него НИКОЙ няма да забогатее.

Готови ли сте да научите за какво говоря? Става дума за обикновеното, отдавна известно отслабване… единствено чрез начина на хранене.

Да, отслабването и ненапълняването отново след това ще излекува диабета ви.

Кой би си помислил, че е само това?

Ето какво да ядем за да преодолеем диабета без лекарства!

Излекувайте диабета си – БЕЗ лекарства и БЕЗ операция

Истинската изненада НЕ е, че този метод действа. Разбира се, че действа – всеки, който внимаваше в написаното по-горе, би очаквал това.

Ето защо ИСТИНСКАТА изненада е че ТЕ са изненадани.

Очевидно някои индивиди не са били достатъчно съсредоточени.

В новото изследване (статията е от май 2019) бе изпоробван доста интензивен начин на хранене. И преди да въздъхнете, да кажете „е, добре” и да се откажете да прочетете подробностите – защото на кого му трябва още една „интензивна” диета, нали? – нека ви кажа нещо право в очите.

Този начин на хранене НЕ е за постоянно.

Няма да ви се наложи да го спазвате до края на живота си.

Само три месеца (а може и да не ви отнеме толкова дълго). Но разбира се, това не означава, че след това ще можете да ядете вредните въглехидрати безразборно. Все пак не трябва да напълнявате отново, нали?

Да, може да ви е малко трудно през тези три месеца. Но колко дълъг е този период наистина? Ако започнете сега, и за нула време ще сте приключили.

И тогава ще можете дори да се наслаждавате на вкусотии без да изпитвате вина за разлика от досега, защото НЯМА да трябва да се притеснавате вече от и за диабета си.

Липсващото хранително вещество за балансирана кръвна захар

ИЗЛЕКУВАНИ след само три месеца

Ето как стоят нещата: През тези три месеца пациентите в изследването бяха поставени на хранителен режим с много ниско съдържание на калории, изграден върху шейкове за заместване на месото, които да осигуряват добро зареждане на тялото с хранителни вещества.

Те отслабнаха с почти 18 кг. Но по-важното е, че те се освободиха от още нещо.

Отърваха се от диабета си.

За само 12 седмици половината от пациентите, които опитаха този начин на хранене стигнаха до пълна ремисия. И две години по-късно, повечето от тях все още бяха в ремисия.

Ключът е в свалянето на килограмите. Не ги качвайте отново и ще препятствате връщането на диабета.

Контролната група пациенти, които получаваха „обичайните грижи” – знаете, лекарства и инсулин – в голяма степен не постигнаха абсолютно никакъв успех. Само 4 процента минаха в ремисия. С други думи, целта на традиционния подход не е да излекува заболяването.

Обстойно описание на средиземноморската диета, план за хранене

По-скоро тяхната цел е да са сигурни, че си боледувате като се целите единствено в симптомите. По този начин вие не спирате да купувате лекарства и инсулин.

Очевидно е, че не трябва да отидете и да закупите опаковка от някое от лекарствата за отслабване, които непрестанно ви рекламират и да го пиете на своя глава. Необходимо е да работите внимателно с лекар, който може да ви помага през процеса и да следи напредъка ви.

Или вместо това преминете към хранене с МНОГО нисък прием на въглехидрати и го спазвайте 12 седмици. Изследвания доказват, че този начин на хранене води също така до бързо отслабване. Което означава, отслабването ви може да помогне и за поставянето на диабета ви в ремисия.

И когато дойде времето, лекарят ви може да ВИ каже магическите думички: Диабетът ви е изчезнал!

И понеже това звучи като много добро пожелание, но само пожелание, в следващи статии ще ви запознаем с пълен примерен режим и с още много подробности за това как да се справите с опасното си заболяване, а именно с диабет тип 2!

от Алис Джейкъб

Прочетете още:

Колко витамин С да пием срещу настинките?

Как да спрем да атакуваме себе си: 9 стъпки за излекуване на автоимунно заболяване

ОПАСНОСТ #1 в диетите с малко въглехидрати (и лесен начин за избягването й)

Кетогенната диета доказано убива рака!

Алкалната диета: Основа за по-добро здраве

Тези лесни съвети за оптимизиране на хормоните подобряват здравето

Спаси се от диабет тип 2 с гинко билоба и други вещества

Излекувана от диабет тип 2 само с помощта на ТАЗИ „пещерна” храна…

Източник:

https://healthiertalk.com/diabetes-cured/

Снимка: Daily Mail

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация.

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *