Ритуал за привличане на пари ще промени живота ви ЗАВИНАГИ!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Някои хора вярват, а други не вярват в ритуали. Е, ще сме искрени с вас – ние сме от втората група, но смятаме, че този „ритуал” е напълно безопасен и наистина действа. Да, просто трябва да имате повече вяра и да насочвате положителната си енергия към „нещото”, от което се нуждаете (в този случай – пари!). И така, дами и господа, прочетете статията и научете повече за предлагания от нас днес ритуал за привличане на пари.

Чудили ли сте се някога какъв е източникът на паричните проблеми в дома ви и защо непрестанно се тревожите? Чудили ли сте се дали в дома ви няма енергийни блокажи? Ако смятате, че безпаричието ви се дължи на блокиране на енергията, има лесен начин да преодолеете тази пречка.

Този лесен ритуал ще ви помогне да разрешите паричните си проблеми и ще ви помогне да привличате пари като промени живота ви – завинаги.

Вие спестявате, следите финансите си непрестанно и не хвърляте пари на вятъра, но въпреки това парите не ви стигат до края на месеца или до заплата.

Това случва ли ви се често? Не се притеснявайте, същото се слува с всички нас.

Разбира се, парите не могат да ни купят щастие, но все пак без тях не можем.

Парите ни предоставят сигурност и просперитет и са се превърнали в основна необходимост в живота ни.

Знаете ли, че умората, стресът и притесненията могат да повлияят на възможностите ви да привличате пари?

Сега, след като вече знаете това, първата стъпка към финансовата ви стабилност е да промените отношението си към парите.

Следващата стъпка включва лесен ритуал, който ще премахне блокирането на енергията в дома ви и ще ви даде сили да продължите.

Освен това, ритуалът ще ви помогне да привличате пари и да решите финансовите си проблеми.

Следвайте дадените по-долу стъпки, за да подобрите финансовото си състояние:

Ритуал за привличане на пари

Съставки

  • 2 стъклени бутилки
  • 6 зърна черен пипер
  • 2 шепи ориз
  • 2 зелени свещи

Провеждане на ритуала

Ритуалът винаги трябва да се прави във вторник, както и в други дни от седмицата, стига да приключва преди полунощ в сряда.

Ето какво трябва да направите:

  1. Сипете вода в тенджера и я оставете да заври, за да се пречисти от нечистотиите. Оставете я да изстине.
  2. След това сипете вода в бутилките, добавете по една шепа ориз и по 3 зърна черен пипер във всяка от бутилките и ги затворете плътно.
  3. Сложете една бутилка в дневната и една в кухнята и поставете по една зелена свещ пред тях, запалете свещите и оставете всичко така за един час.
  4. Поставете бутилките, така че да се виждат и никога не ги крийте от поглед.
  5. След един час загасете пламъка на свещите с помощта на лъжица (никога не загасвайте пламъка с духане).
  6. След това вземете бутилките и ги сложете на места където ще можете да ги виждате всеки ден.

Съвети

Опитайте се да правите ритуала когато сте сами и не позволявайте на гости да присъстват по време на ритуала, защото те могат да повлияят на ефективността му.

Ако сте вярващи, молете се на Архангел Уриил (един от четиримата архангели, чието име буквално означава „Пламъкът Господен”, превеждано също и като „Божия светлина”) всяка вечер да благославя богатсвото ви.

Правете ритуала всеки ден и скоро всичките ви финансови проблеми ще бъдат решени.

Този ритуал служи за комуникация с висшите сили и е начин за свързване с неизвестното.

Забележка:

Някои източници посочват използването на стъклени буркани вместо бутилки, както и поставянето в тях на по една чаена чаша ориз, а свещите се оставят да горят 3 до 4 часа и след това се изхвърлят.

Този ритуал може да ви се струва странен, но трябва да знаете, че той е много важен, защото е пряка „връзка” с нещо свято.

И накрая, но не по важност. Винаги искайте достатъчно пари за решаването на проблемите ви, а не безсметно богатство :)). Така ще сте сигурни, че ще ги получите.

Благодарим ви за отделеното време и не забравяйте да споделите статията с приятелите и семейството си.

Прочетете още по темата:

Магичното правило във фън шуй за пространството под леглото

Масло за благоденствие

10 фън шуй начина за привличане на богатство!

Фън шуй съвети за пари и богатство

Блокиран енергиен приток на пари? Ето лесна мудра за привличане на богатство!

Източници:

http://www.healthylifetricks.com/this-is-a-blessing-use-this-ritual-to-attract-money-to-your-home-and-change-your-life-forever/

https://www.youtube.com/watch?v=NxGbUlpvPDU

https://www.youtube.com/watch?v=QsyQo0fBgDw
Снимка: YouTube

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *