Правете редовно безкръвна операция на тялото си без скалпел – срещу всички заболявания!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Природата убива или лекува с един и същи „инструмент”. Хората възприемат нейните методи трудно и бавно. Може би това е резултат от недостатъчното познаване на законите на природата, защото природата пази тайните си добре. Ето защо трябва да се учим от нея.

fasting-surgery

Законите на природата трябва да бъдат разгласявани за да бъдат спазвани и почитани. По този начин природата може да се използва непрестанно за нуждите ни или за нуждите на човечеството.

Безброй ползи

Изследвания показват, че активаторът на глада е центърът на глада. Ако няма храна, тялото започва да изразходва вътрешните си резерви най-вече от нервните тъкани, сърцето и други органи. Според тези индикатори, природата се грижи да запази в добра форма действието на контролния комплекс на човешкото тяло – мозъка, нервната система и сърцето.

Значителни лечебни резултати показват, че по време на постене тялото се освобождава основно от мъртвите тъкани, туморите, цистите, растежите и други. Или с други думи от всичко, което няма място в тялото.

Експериментите също така предоставят научно обяснение за появата и реакцията – количество резерви, които тялото може да използва по време на постене преди появата на изтощение. То се равнява на 40 – 50% от теглото му.

Постенето действа като вътрешна операция без нож, при която природата е по-прецизна от всеки хирург; тя запазва здравото, а изхвърленото от тялото е нездраво. По време на постене всички органи в тялото биват стимулирани. Постенето е особено полезно за храносмилателните органи, на които се предоставя възможност да бъдат изградени наново. Постенето упражнява силно въздействие върху състоянието на кръвоносната система. Когато човек е гладен, коремната кухина не създава никакви пречки на кръвообръщението и състава на кръвта се подобрява.

По време на постенето тялото губи от теглото си, като най-много отслабва през първия период на постене, а след това отслабването е постепенно. Когато тялото е по-младо, отслабването е по-голямо. Изследвания показват, че пациентите, страдащи от анемия, недостиг на червени кръвни телца, повишение на белите кръвни телца добре се повлияват от постенето.

Особено видима последица от постенето е подмладяването на кожата; бръчките стават по-малко забележими, кожата се подмладява и придобива по-светъл тен и блясък. Постенето подобрява структурата на тъканите.

„Пълният стомах” в храносмилателната система води до претоварване с мазна и тежка храна. Така системата се уморява, защото й се налага да секретира повишени количества течност за разграждане на храната.

Поради засиленото храносмилане стомашните киселини се повишават, кръвното налягане се вдига, пулсът се ускорява и натоварва кръвообръщението и сърцето. Това е изтощително. Някои процеси в кръвта и снижаването на притока на кислород към мозъка правят тялото по-мудно, бавно реагиращо – човек се чувства сънлив.

Препълненият стомах има негативно въздействие върху функцията на белите дробове. Те трябва да работят с повишен капацитет. Поради повишената необходимост от кислород, броят на вдишванията се увеличава, така че движението на диафрагмата е затруднено. Докато диша човек на практика пъшка.

Понеже кръвотокът и кръвното налягане въздействат директно върху бъбреците, при претоварване на стомаха, те работят с по-нисък капацитет. Последиците от това въздействат върху мозъка и нервната система. Повишените компоненти в кръвта впоследствие напрягат тялото. Когато е изнервен, човек не може да действа разумно. Тогава той се ръководи от емоции и паника.

Биологични машини

По време на постенето действието на всички органи е снижено, тялото на практика си почива, използва енергия от резервите си. Стомахът бездейства, кръвотокът се разпределя добре, умът работи логично, протичането на мислите е нормално и разсъжденията са ясни. Страстите са овладяни; разумът контролира емоциите.

Как отслабваме с постене?

По време на постене някои органи и тъкани губят тегло в следните проценти:

тлъстини – 97%, далак – 60%, черен дроб – 53.7%, мускули – 30%, кръв – 26%, бъбреци – 25%, кожа – 20.6%, черва –  18%, бели дробове – 17.7%, панкреас – 17%, кости – 13.9 %, нервна система – 3.9%, сърце – 3.6%.

Прочетете още по темата:

Постенето регенерира стволовите клетки, отпушва имуносупресията за три дни

Детоксикация срещу постене – какво да изберем?

Периодичното гладуване: пет причини да го прилагаме

 

Източник:

http://foodsandhealthylife.com/make-internal-surgery-of-the-body-without-scalpel-for-every-disease/

Снимка: Human Anatomy Chart

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *