Лекарите НЯМАТ обяснение! Този зеленчук възвръща зрението, пречиства черния дроб и дебелото черво

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

beets-juice

Всички знаем, че яденето на много плодове и зеленчуци е полезно за здравето, но някои храни притежават извънредно полезни свойства. Учените отдавана искат да открият повече за червеното цвекло, най-вече заради необичайната комбинация от антиоксиданти, съдържащи се в него. Червеното цвекло е зеленчук, който ни помага да се отървем от много тлъстини. То съдържа много силни и противоракови свойства.

Уникалната комбинация от хранителни вещества прави червеното цвекло отличен зеленчук, който лесно се отглежда.

Цялостно прочистване на червата предпазва от всякакви болести! (Рецепта)

При положение, че броят на хроничните заболявания се повишава, по-важно отвсякога е да защитаваме тялото си от болести, а един от най-лесните начини, който е във вашата власт е посредством храната, която ядете.

Хроничните заболявания като сърдечните, ударите, диабетът и ракът се знае, че са предотвратими в известна степен, просто е разумно да се грижим за тялото си по всеки възможен начин. Вредната храна е огромна причина за много хронични заболявания, но има един зеленчук, който съдържа в себе си силата да се бори с болестите по-добре от останалите зеленчуци, и това е скромното червено цвекло.

Неговите силни разширяващи кръвоносните съдове свойства, флаваноидните пигменти и органичният азот доведоха до обстойни изследвания от страна на фармацевтични компании, за да могат те да оберат огромното разнообразие от ползите на червеното цвекло за здравето.

Този прочут сок гони рака за 42 дни: повече от 45000 онко- и нелечимо болни излекувани!

Научно доказаните позли включват здравето на очите

Учените по-конкретно изследваха фармакологията на нитратите и как те произвеждат азотен оксид в тялото, включително действието му върху ретиналната микроваскулатурата, която включва кръвоносните съдове в очите.

Макар че изследването бе взето предвид от фармацевтични гиганти като Pfizer и AstraZeneca, все още не са разработени лекарства на база на резултатите от него, вероятно, защото няма окончателна информация за действието на червеното цвекло върху здравето на очите.

Ползи и свойства на червеното цвекло

Червеното цвекло е много лесно смилаема храна

Освен факта, че сокът от червено цвекло идеално пречиства тялото, съдържащите се в него фибри помагат и за избягването на запек и на стомашни проблеми.

Пет причини да ядем повече червено цвекло

Контролира нивата на холестерола

Червеното цвекло значително снижава нивата на вредния холестерол и повишава нивата на полезния холестерол в тялото.

Облекчава умората

Нитратите в червеното цвекло помагат в спасяването от умора и ни правят по-издръжливи.

Червеното цвекло е естествен диуретик

Ако редовно ядете червено цвекло, то ще ви помогне да елиминирате течностите по-лесно и по този начин ще изхвърляте всичките токсини, така че тялото ви да е напълно пречистено.

Ч от чудо или червено цвекло срещу левкемия и рак

Снижава кръвното налягане

Сокът от червено цвекло ви помага да се предпазвате от сърдечни удари. Той също така предпазва от рак, особено от рак на дебелото черво.

Чудодеен сок за здравето

Съставки:

  • 1 глава органично червено цвекло
  • 2 органични моркова
  • 4 органични портокали

Сложете всичко в блендер, разбийте и сервирайте веднага.

Разновидност на този сок ще откриете тук, но истината е, че както и да приемате червеното цвекло, то винаги е полезно за здравето ви.

Ползите от червеното цвекло включват още:

  1. Съдържа бетаин и триптофан, които подсилват действието на мозъка
  2. Съдържат много антиоксиданти, помага в битката с рака
  3. Подсилва кръвообръщението и така предпазва от удари и сърдечни заболявания

Пийте този сок и вече няма да ходите на лекар!

Алкалната диета: Основа за по-добро здраве

 

Източник:

http://www.homehealthyrecipes.com/doctors-have-no-explanation-take-this-and-you-will-not-visit-a-doctor-again-this-vegetable-returns-the-vision-cleans-the-fat-from-the-liver-and-colon/

Снимка: Panorama

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

 


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *