Лек на руски изследовател изтребва недостъпните за химиотерапия ракови клетки

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

amur-maackia

Лек на руски изследовател ИЗТРЕБВА раковите клетки, до които химиотерапията не може да ДОСТИГНЕ

Човек от дете непрекъснато научава за велики изследователи като например Колумб в Новия свят… и Марко Поло в Китай. И в много случаи те откриват не само нови земи.

Те откриват растения и други натурални лекове в най-далечните кътчета на света… скрити съкровища, които решават мистерии за съвременната медицина.

Но има един изследовател, който на практика е непознат за нас.

През 19ти век руският географ от немски произход Ричард Карлович Маак смело се впуска в изучаване на ледените дълбини на Сибир.

И сред тундрата той открива нещо НЕВЕРОЯТНО…

Обуздайте разпространяването на рака с тази достъпна мазнина

Това бил ЛЕК за един от най-упоритите видове рак… такъв, който не се поддава на нито едно от съществуващите химиотерапевтични лекарства.

Истинска и безотказна убиваща рака машина

Може би си мислите, че по бреговете на Арктическия океан няма никакви растения…

Но Маак открива чудодейно листопадно дърво по протежението на река Амур, което по-късно бива наречено в негова чест – Maackia amurensis или амурска маакия, както и амурска акация.

То е всъщност член на семейство грахови — и устоява на непоносима суша, такава каквато се шири в сибирската тундра.

Семената на амурското дърво маакия съдържат вид протеин, наречен лектин.

Тези семки унищожават и най-опасните заболявания

И в лектина в семената на амурската маакия може би се крие ключа към постигането на пълна РЕМИСИЯ на най-често срещания вид рак на устата.

Оралният сквамозноклетъчен карцином представлява повече от 90% от оралните видове рак… а в повечето от тези случаи, раковият растеж се насърчава от рецептор, наречен подопланин.

Набийте спирачки пред подопланина и можете да СПРЕТЕ  рака да се движи и разпространява в други части на главата и врата.

Лектинът в семената на амурската маакия прави именно.

Ранните фази на видовете рак на устата наистина се повлияват добре от операция и лъчетерапия… но не и ако ракът вече е в по-напреднал стадий.

Тогава шансовете ви стремглаво падат.

Прочутият еликсир на онколожката д-р Филипова за сърцето, предпазва от рак и снижава холестерола

И всеки с операция на устата или проведена лъчетерапия ще ви каже, че е почти напълно невъзможно да се храните или дори да говорите след това.

И дори и тогава ракът се връща при 76% от пациентите.

Или което е още по-лошо, той се разпространява.

В изследване от 2015 година учените от Университета Роуан в Ню Джърси откриха, че дори и най-малките концентрации на лектин от семена на амурска маакия:

 • спират растежа на раковите клетки с цели 80%, и
 • спират движението на туморните клетки с около 30%.

И лекът започва да действа в рамките на минути.

Някои ракови клетки са се научили да се съпротивляват на борещите рака средства и се опитват да им налагат да се самоубиват под формата на „клетъчно самоубийство”, процес наречен апоптоза.

Светът трябва да знае, че алкалната вода убива рака, ето още една ефикасна рецепта!

Но лектинът изобщо не се занимава с това.

В по-високи концентрации той директно убива раковите клетки.

Дървото маакия ражда плодове, които можете да ядете – всъщност, те са подобни на граховите шушулки – но няма да ги откриете в района, в който живеете.

Лектинът в семената на амурската маакия в момента не се предлага под формата на хранителна добавки, но можете да намерите сходни съединения от други растения – такива, които имат голям противораков потенциал – във лектинови формули и „супер зелени” блендове.

Най-вероятно хранителни добавки с лектин ще се появят като алтернативно лечение на рак в чужбина понеже там в момента се провеждат много изследвания с него.

Кайсиевите ядки убиват раковите клетки без странични ефекти

Затова потърсихме информация и попаднахме на препарата «Маскар».

В лекарската практика се използва препарата «Маскар», съдържащ активни вещества, които се извличат от дървесината на амурската маакия (Maackiae amurensis ligni extarct) като лечебното им действие се определя от комплекс биологично активни вещества, най-важните от които са изофлавоните и стилбените.

Препаратът е полезен за черния дроб

Препаратът «Маскар» има холеретично и хепатопротективно действие, той способства нормализирането на нарушената чернодробна хистоархектура, като при това намалява количеството некротични хепатоцити, елиминира белтъчната и мастната дистрофия на чернодробния паренхим; и

 • инхибира липидните пероксидационни реакции;
 • подобрява дихателната функция на митохондриите;
 • стабилизира лизозомната мембрана и инхибира отделянето на некрозогенни хидролази, включително фосфолипаза А;
 • стимулира процесите на окисляване и конюгация на ксенобиотиците, глюкуронидация на билирубина;
 • повишава отделителната функция на черния дроб;
 • намалява хиперферментемията (аминотрансфераза).

Под имела: Как билката под която се целуваме лекува рака

При хроничните хепатити препаратът:

 • подтиска синтеза на колаген и глюкозаминогликани, стимулиран от липидната пероксидация,
 • спира образуването на фиброза в чернодробните лобули,
 • има анти-некротичен и противовъзпалителен ефект.

Препаратът оказва холеретично действие – повишава скоростта на секретиране на жлъчен сок и изхвърляне на мастни киселини в него, билирубин и холестерол.

Препаратът «Маскар» се приема при цироза на черния дроб, мастна хепатоза, хроничен и остър хепатит.

Ензимът бромелаин в ананасите унищожава рака

Препаратът «Маскар» е полезен за здравето на кръвта

Изследвания изясняват, че екстрактът от дървесината на амурската маакия in vitro върху модел на хипервискозите на кръвта показва сериозна хемороиологична активност.

При експерименталната овариектомия се снижава сериозността на синдрома на висок вискозитет на кръвта, главно поради ефекта върху клетъчните параметри на кръвната реология, като се повишава ефективността на доставяне на кислород в тъканите.

Етинил естрадиолът при тези условия намалява увеличения вискозитет на кръвта, като подобрява реологичните свойства на червените кръвни клетки и в резултат на това снижава хематокрита, като същевременно не превишава индекса на ефективност на доставяне на кръв в тъканите.

Екстрактът от амурската маакия е по-ефективен от етинил естрадиола при условия на експериментална хипоестрогенмия, понеже етинил естрадиолът ограничава активирането на липидните пероксидационни процеси в еритроцитните мембрани.

Японски лекари обясняват как да спрете рака: само половин час от времето ви и ще сте защитени през следващите два месеца

Екстрактът от амурска маакия и етинил естрадиолът снижават нивото на лизофосфолипидите като възстановява нормалното съотношение на липидите и протеина в еритроцитните мембрани.

Той има ендотелиум-защитна активност при овариектомирани плъхове като не отстъпва на етинил естрадиола в способността си да възстановява ендотелиум-зависимата вазодилатация и да подсилва антитромбоцитната активност на съдовата стена.

За разлика от етинил естрадиола, екстрактът «Маскар» има антитромбоцитно действие.

Той намалява кръвосъсирващите свойства на кръвта и препятства образуването на кръвни съсиреци в кръвоносните съдове.

Според резултатите от клиничните проучвания, дървесният екстракт «Маскар» от Maakia Amur е признат за обещаващо средство срещу менопаузата.

Източници:

https://hsionline.com/2018/11/29/russian-explorers-cure-wipes-out-cancer-cells-that-chemo-cant-touch/

http://lektrava.ru/encyclopedia/maakiya-amurskaya/

Снимка: eBay

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *