Кайсиевите ядки убиват раковите клетки без странични ефекти

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Kaisievi-iadki-b17

(NewsTarget) Кайсиевите ядки източник ли са на естествена субстанция, която убива раковите клетки без да унищожава здравето на болния от рак? Основната съставка в тях се нарича лаетрил или витамин В17. Ако в тях има нещо стойностно, защо тази информация се крие? Защо хората, които са се излекували или са излекували други биват цензурирани или вкарвани в затвора? Може би защото в тези твърдения има нещо вярно.

Не забравяйте, че раковата индустрия в световен мащаб се изчислява на 200 милиарда щатски долара годишно. Има много хора на различни свързани позиции в индустрията, които ще останат без работа, ако този паричен поток внезапно секне с новината, че има на разположение по-евтини, по-малко вредни и по-ефикасни лекове. Голямата фармация (Биг фармаси) на практика ще изчезне.

Витамин В17: Убиецът на рак, който самосиндикално може да прекатури американската медицинска империя

Какво е В17 или лаетрил така или иначе?

През 1952 година биохимик на име д-р Ърнст Кребс Младши в Сан Франсиско решава, че ракът е метаболитна реакция на лошото хранене, и че липсващо хранително вещество в храната на съвременния човек би могло да е ключът за преодоляването на рака. Неговото изследване води до откриването на съединение, съдържащо се в повече от 1200 ядивни растения в природата. Това съединение е амигдалин.

Амигдалин се съдържа в най-голямата концентрация и с необходимите ензими в кайсиевите ядки. Примитивното племе хунза се знаело, че консумира големи количества кайсиеви ядки. Твърдите черупки се чупят и се набавят ядките. Сред хунза няма никаква заболеваемост от рак и не е имало, никога. И те живеели дълъг живот в здраве. Лаетрилът бе създаден чрез простото извличане на амигдалина от меките кайсиеви ядки, пречиства се и се използва в концентрирана форма.

Амигдалинът е нитрилозид. Нитрилозидите са трудни за категоризиране понеже те са в храните, но не са самите храни. Като нитрилозид, амигдалинът прилича на В комплекс структурите, така че д-р Кребс го нарича В17, понеже по онова време вече били изолирани 16 вида В витамини.

Тайните на най-дълголетните и здрави хора в света

Д-р Кребс инжектирал себе си с лаетрил, за да е сигурен, че няма да има токсични странични ефекти. Той провежда допълнителни лабораторни изследвания с животни и посевки, за да заключи, че лаетрилът би бил ефикасен в лечението на рак. Между другото, стандарта на Американската агенция за храните и лекарствата за лекарствена безопасност е известен като LD 50, като LD е съкращение от летална доза, а 50 е процентният праг за лабораторни животни, тровени до смърт от изследваното лекарство. Стига процентът на убиване е под 50%, FDA го одобрява!

Понеже лаетрила се извлича директно от хранителна субстанция в природата, а не се разработва химически в лаборатория, то не е възможно той да бъде патентован. И разбира се той не е токсичен. С други думи, точно както е с всички натурални лековити субстанции Биг фарма и AMA (Американската маркетингова асоциация) не могат да трупат богатство от субстанцията и от лекарствата за справяне с дългосрочните странични ефекти. Има няколко свидетелства от жертви на рак, които са се излекували като са поглъщали единствено големи количества кайсиеви ядки.

Още един забранен витамин: В-15

За жалост и д-р Кребс не успя да патентова своето откритие понеже лаетрилът не е химически получен от хора, а се извлича от природата. Въпреки популярното вярване, че ракът се причинява най-вече от пушене или от непрестанно излагане на слънце или дори от химикали в храната ни (които допринасят за лошото здраве), посредством своите усилени изследвания д-р Кребс се убеждава, че ракът е просто заболяване, причинено от недостиг на витамин В17. И независимо от силните доказателства за ефикасността на този витамин в лечението и превенцията на рака, Агенцията за храните и лекарствата както вече споменахме забрани лаетрила през 1971 година. Това не беше изненада, защото откритието на д-р Кребс представляваше сериозна финансова заплаха за раковата индустрия.

Ядките са по-лесно достъпни за потребителите днес от лаетрила, защото през 1971 година FDA забрани лаетрила. Трудно е, но не невъзможно да се купува лаетрил. Ядките са с бадемова форма и горчиви. Някои потребители предпочитат сами да си чистят ядките. Но меките ядки са на разположение и не са скъпи.

Витамин B-17 за живот без рак

И така, как действат те?

Амигдалинът съдържа четири вещества. Две са глюкозиди; едно е бензалдехид и последното е цианид. Да, цианидът и бензалдехидът са отровни, ако се освободят като чисти молекули и не са свързани с други молекулярни формации. Много храни, съдържащи цианид са безопасни, защото цианидът остава свързан като част от друга молекула и следователно не може да причини вреда.

Има дори ензим в нормалните клетки, който хваща свободните цианидни молекули и ги прави безвредни като ги комбинира със сяра. Този ензим е роданеза, който катализира реакцията и свързва наличния свободен цианид със сяра. Като свързва цианида със сяра, той бива преобразуван в цианат, който е неутрална субстанция. След това той лесно се изхвърля с урината без никаква вреда за нормалните клетки.

Храните, които ви пазят след 40

Но раковите клетки не са нормални. Те съдържат ензима бета-глюкозидаза, който не се споделя от други клетки. Този ензим, който е на практика ексклузивен за раковите клетки, се счита за „отключващ ензим” за молекулите амигдалин. Той освобождава както бензалдехида, така и цианида, създавайки токсична синергия отвъд тяхната некомбинирана обща стойност. Ето това прави ензимът бета-глюкозидаза в раковите клетки за самоунищожението на раковите клетки.

Амигдалинът или лаетрилът заедно със защитните ензими в здравите клетки, и отключващите ензими в раковите клетки по този начин успяват да унищожат раковите клетки без да застрашават здравите клетки. Химиотерапията, от друга страна, убива много други клетки и отслабва имунната система на пациента, докато убива неопределено количество ракови клетки.

Незаменимите В витамини

Тези ракови клетки имат склонността да се връщат на друго място, защото общото здраве на пациента е занижено от всепроникващите токсини от химиотерапията. Раковата индустрия обяви маркерът за излекуване на рака като 5-годишен период за пациентите, в който те са свободни от рак. Изчислява се, че само 3% от хората, подложени на големите три метода за лекуване на рак, за които се приемат операциите, лъчетерапията и химиотерапията достигат до маркера от 5 години, свободни от рак. Освен отслабващите последици от леченията, те са и много по-скъпи!

Но за страдащ от рак човек е необходимо значително количество В17 ежедневно, който да позволи на амигдалина да достигне до раковите клетки, съдържащи опасния ензим бета-глюкозидаза. Това е така, защото някои от молекулите амигдалин ще бъдат неутрализирани от нормалните клетки, съдържащи роданеза.

Много лекари, които използват лаетрил имат процент на излекуване от 85% сред жертвите на рак, които не са преминали през стандартното лечение на рязане, горене и тровене, което е традиционно – докато процента на лечение на онези, които се подлагат на лечение с лаетрил като последен шанс в крайна сметка след цялата тази конвенционална медицина може да доведе до само 15% възстановяване. Има клиника в Мексико, която твърди, че постига 100 процента излекуване!

Екстракти от праскови, нектарини и сливи унищожават клетките на рака на гърдата

Лечение с лаетрил

Има много истории на успеха за хора, използващи само лаетрил или кайсиеви ядки. Обичайните препоръки за превенция са около 5 до 7 ядки в рамките на деня. При случаи на рак, използвайте 2 до 3 пъти по толкова. Някои казват, че трябва да се приема по една кайсиева ядка на 5 килограма телесно тегло. За поддържане след излекуване на рак се връщаме на 5 до 7 ядки на ден.

Някои терапевти, използващи лаетрил карат пациентите да използват таблетки витамин В17 и храносмилателни ензими като папаин от папая и бромелаин от ананас. Приемът на твърде много кайсиеви ядки може да доведе до гадене и замайване. Но няма съобщени смъртни случаи или случаи на инвалидност, причинени от кайсиеви ядки или лаетрил. Макар че е отбелязан известен успех с пациенти, подложили се на конвенционална терапия и използващи лаетрил, това не се препоръчва. След време повечето от онези, които съчетават и двете се отървават от химиотерапията или така или иначе умират.

Да забраниш живота или природната профилактика на рака, витамин В-17

Има много лекари и писатели, които препоръчват на пациентите да комбинират други алтернативни терапии за рак, докато взимат лаетрил или използват кайсиеви ядки – особено, ако го правите сами у дома си. Трябва да е очевидно за читателите, че са необходими здравословна храна и по-малко стрес. Основна промяна в начина на живот трябва да е част от всяко постоянно лечение на рак. В допълнение, малка еклектична смесица от други алтернативни терапии изглежда добър подход.

Например, протокола с пиене на сокове в терапията за лечение на рак на Герсон с правилния вид сокоизстисквачка и използването на клизми с кафе за детоксикация на черния дроб могат да се добавят към употребата на лаетрила.

Мъхест плод спира рака на гърдата

Правете сами собствено проучване и бъдете сигурни да обръщате внимание на натуралните лекове, които ви представяме. Защо да хабите парите и здравето си за токсични лекарства, след като съществуват толкова много алтернативи, струващи много по-малко и нямащи вредни странични ефекти?

Пол Фаса

Източник:

https://www.naturalnews.com/027088_cancer_laetrile_cure.html

Снимка: Healthy Food Place

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *