Мъхест плод спира рака на гърдата

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

peaches 1400732707_2_ZZSP

Милиарди долари, дадени за изследвания… Безброй кампании за повишаване на информираността… Неизмерим брой жертви… Лекарство няма.

Биг фарма все още няма отговор за рака на гърдата… При все че изследванията на рака на гърдата получават почти два пъти повече финансиране от тези за всеки друг вид рак. Това само идва, за да покаже, че оръжията, от които се нуждаем за спечелване на битката няма да дойдат от лабораториите…

Подкрепата, от която се нуждаете в битката с рака на гърдата може да расте в задния ви двор.

Нови изследвания показват, че полифенолите в прасковите спомагат за предотвратяване растежа и разпространението на раковите клетки при рак на гърдата. И това не изисква драстични промени в начина ви на хранене… Яденето само по две праскови на ден може да се окаже достатъчно.

Изследователите от Texas A&M изследваха ролята на прасковите при развитието на рака на гърдата. Те имплантираха ракови клетки от рак на гърдата в мишки, след което измериха растежа на тези клетки. След една седмица те започнаха да дават на мишките различни количества полифеноли от праскови.

В рамките на 12 дни те откриха, че тези полифеноли помагат за предотвратяването на растежа на туморите. При мишките, получили най-големи количества, активността на раковите ензими била най-ниска. Полифенолите също така помогнали клетките на рака на гърдата да не достигат до кръвоносните съдове. Това предотвратява разпространението на рака. Но прасковите правят повече от само да възпират развитието на клетките на рака на гърдата…

По-рано проведено изследване от страна на същите изследователи откри, че екстракт от праскови помага за пълното убиване на раковите клетки при рак на гърдата. Това включва дори най-агресивните видове ракови клетки. Тези полифеноли могат да накарат клетките при рак на гърдата да измират преди да могат да пораснат или да се разпространят.

Не чакайте диагноза за рак на гърдата, за да започнете да ядете праскови. Тяхното съдържание на полифеноли може да ви помогне да избегнете развитието на рака на гърдата първо на първо.

Добавянето на пресни органични праскови към храната е чудесен начин за борба с оксидативния стрес. Не си купувайте праскови в консервни кутии. Ако не можете да намерите плодове местно производство, опитайте органичен чай от праскови. Само се уверете, че е направен от истински праскови—а не съдържа изкуствени овкусители. И като стана дума за силата на полифенолите… има дори бели и зелени чайове, направени с праскови.

Но прасковите не са единственото естествено сензационно откритие за борба с рака. По време на изследването си ние попаднахме на няколко случая на побеждаване на болестта с естествено лечение.

Прочетете още по темата:

Екстракти от праскови, нектарини и сливи унищожават клетките на рака на гърдата

Екстракт от ябълки се справя с раковите клетки по-добре от химиотерапията

Източник:

http://institutefornaturalhealing.com/2014/05/this-fuzzy-fruit-helps-battle-breast-cancer/

Снимка: huongnghieponline.vn

Важно

Яденето на праскови не заменя назначеното ви лечение. Тази статия е информативна и не е предназначена за самолекуване. Винаги се консултирайте с личния си лекар или със специалист, преди да предприемете каквито и да било стъпки на самолечение.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *