Чудодеен домашен лек връща естествения цвят на косата

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

black-hair

Може би не повярвахте на заглавието и просто отворихте поста, за да видите за какво става дума. Но много хора се кълнат, че този натурален лек им е върнал младостта. И вие също можете да сте сред тях!

Освен че ще подобри зрението ви, този лек ще накара кожата ви да изглежда по-добре и ще подобри външния ви вид като върне цвета на посивяващата ви коса като я направи по-гъста при това. След като изпитате ползите от този лек, вие няма да можете да живеете без него!

Лек за възвръщане на цвета на косата

Какво ни трябва:

200 г (7 унции) ленено масло

4 средно големи лимона

4 скилидки чесън

1 кг (2.2 фунта) натурален мед

Как да го приготвим:

Обелете два от лимоните, сложете всички лимони и чесъна в блендера и ги смелете. Добавете лененото масло и меда и разбийте още веднъж добре. Дръжте лека в плътно затворен стъклен буркан в хладилника.

Указания за употреба

Взимайте по една супена лъжица от лека половин час преди всяко хранене. Само че използвайте дървена или пластмасова лъжица, никога метална! Консумирайте лека по поне три пъти на ден.

Още по темата:

Най-добрите 5 домашни лека за бяла коса

Как естествено да спрем побеляването на косата

Прошарената коса не е признак на старост, а по-скоро на недостици!

Пшенична трева, малко познатата суперхрана

Източник:

http://www.healthyfoodhouse.com/homemade-miracle-drink-it-turns-gray-hair-back-to-its-natural-color-1/

Снимка: www.jewsnews.co.il

Бъдете здрави

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *