6 начина за освобождаване от негативната енергия

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

protection HotC-060313-450x450

Някога случвало ли ви се е да влезете в стая и да почувствате отрицателна енергия, която ви удря като камион, пълен с тухли? Или спорите с някого и усещате напрежение във въздуха? Ако сте чувствителни като мен, тогава е възможно дори да поемате с тялото си тази негативна енергия, ако не се предпазвате. Ето няколко начина, които използвам, за да се отърва или предпазя от отрицателната енергия.

1. Кадене.

Тамянът се свързва с хипитата от шейсетте години на миналия век, но те всъщност са били на прав път. Борели са се за хармония, спокойствие и любов, нали? Горенето на тамян, градински чай (салвия), див пелин и пръчици сандалово дърво се използва в местните традиции в Северна Америка, особено в онези, които включват шаманството. С клонка градински чай в ръка или каквато клонка изберете, обиколете помещението – дома си и позволете на дима да достигне до всеки ъгъл на къщата ви. Най-важното е да обгърнете себе си с дима, разпръскван от клончето салвия като не забравяте дима да мине и под краката ви.

2. Камбани.

Звънтенето на камбани е обичаен метод във фън шуй, познат именно с това, че вибрациите подреждат отрицателните енергии като създават положителен поток. Разтръсквайте камбанка из цялата къща или конкретно на местата, където усещате отрицателна енергия или се е случило нещо отрицателно.

Вдигането на чашите и „чукването” им възниква в средните векове, когато се е смятало, че алкохолните напитки всъщност са съдържали духове в себе си и звънтенето на чашите при „чукането” се е считало, че освобождава алкохола от духовете и че така той става безопасен за пиене.

3. Вани със сол.

Някога забелязвали ли сте колко щастливи са сърфистите или хората, които живеят край морето? Може би това е така, защото те биват прочиствани от отрицателната енергия редовно от морската вода. Ако не живеете близо до морето, вземете си вана. Сипете във водата шепа морска сол. Не използвайте кухненска сол! Поставете си за цел да се освободите от цялата негативност в себе си докато сте във водата и ще забележите колко невероятно добре ще ви накара да се почувствате пречистването на тялото и на аурата ви.

4.  Кристали.

Има много различни видове кристали, които помагат за разнасянето, абсорбирането и премахването на негативната енергия. Можете да ги носите като бижута или да ги държите в дома си. Някои от любимите ми са аметист, хлорит в кварц и цитрин.

5. Рязане на връвчици.

Ние всички имаме тези невидими връзки с всеки в живота ни, които се наричат струни. Представете си струна буквално прикрепена към всеки когото някога сте познавали. Забелязвали ли сте, че веднага щом започнете да излизате на срещи след провалена връзка, бившата ви половинка се обажа? Все казвам, че той сигурно е почувствал дръпване на струната, когато съм прерязала тази струна, продължавайки напред. Всички носим тези отрицателни струни от минали връзки, някои от които са много отрицателни. Представете си, че прекъсването на струните към тези отрицателни връзки е един начин да си върнете силата, но и действителното им прерязване с добрата стара ножица може да свърши работата! Може да ви изглежда смешно, но с истинска или с невидима ножица в ръката срежете невидимите струни, които може да са прикрепени към носители на отрицателна енергия. С буквалното извършване на физическото движение на рязането на струните вие можете да започнете процеса на освобождаването си.

6.  Пазете се.

Най-добрият начин, който аз използвам е да си представя силово поле около цялото си тяло. Обичам да си представям, че това са огледала, обърнати навън. Както когато бяхме в началното училище и си казвахме „каквото и да ми кажеш, то отскача от мен и се залепва за теб като лепило”. Това особено ми харесва за децата. Учи ги да се предпазват от отрицателната енергия от ранна възраст. Все казвам на сина си, че буболечките винаги отиват към светлината.

С тези начини ще си помогнете да защитавате себе си и семейството си и да отблъсквате отрицателната енергия.

Джеси Голдън

Източник:

http://thegoldensecrets.org/2012/11/16/6-ways-to-clear-negative-energy/

Снимка: www.hipstersofthecoast.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

1 thought on “6 начина за освобождаване от негативната енергия

  1. Пако Рабан се огражда с яйце от огледало. Така всичко се връща към този, който го праща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *