Чудодеен сок топи кисти в яйчниците и бъбреците

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

spelt-grass

Лековитите свойства на този сок са помогнали на много хора за укрепване на имунитета им след лечението на някои от най-сериозните заболявания.

Каква е тайната на този чудодеен сок?

Този лековит зелен сок (направен от покълнали листа на спелта) не съдържа химически добавки, стабилизатори (консерванти), оцветители и подсладители. Тайната на този сок е в лековитите субстанции в спелтата, и най-вече хлорофилът, който обогатява кръвта с кислород и предпазва от размножаването на раковите клетки. Д-р Ото Варбург спечели Нобелова награда през 1931 година за откриването на действието на кислорода в тялото и функцията му върху туморите.

Пшенична трева, малко познатата суперхрана

Този чудодеен сок от спелта съдържа повече от 300 ензими, включително онези редки сред тях, които съществуват в човешкото тяло след раждане, но от които след известно време, под въздействието на стреса, храненето и токсините от околната среда остават само малък брой в черния дроб. Обаче, с консумацията на тази напитка, тези вещества биват създадени отново и в резултат на това укрепват тялото. Спелтата е богата и на витамин B17, който унищожава раковите клетки. Извличайте най-доброто от сока като го пиете прясно изстискан или замразен.

След като изстискате сока, замразете го и го приемайте всяка сутрин (на празен стомах) с помощта на едно или повече ледени кубчета. Лечебната стойност на този сок се губи в рамките на един час след изстискването или размразяването му.

30 чудесни причини да добавите пшенична трева в деня си

Топене на кисти в яйчниците и бъбреците с този сок

Наберете младите листа на спелтата, смелете ги и ги изстискайте на сок. Налейте сока във форма за лед и го замразете. Важно е да замразите т.е. да изпиете поне 72 кубчета.

Сложете няколко кубчета в чаша вода. Изчакайте ги да се стопят и изпийте сока.

Спелтата съдържа много витамини, аминокиселини, минерали и така нататък.

Сокът е полезен и за други органи. Спелтата, която отглеждате трябва да порасне до 15 см преди да я използвате.

Ферментирал пшеничен зародиш БЪРЗО убива всякакъв вид ракови клетки

Открийте откъде да си набавяте семена на спелта и как да си ги отглеждате в интернет и в магазините за здравословни храни.

Още по темата:

Народен лек срещу кисти и фиброми с Дебела Мара и мед

Рецепта кара всякакви кисти да изчезват без операция!

Глухарчета срещу рак, хепатит, чернодробни и бъбречни заболявания, рецепта за лек от глухарче

 

Източник:

http://www.yourstylishlife.com/the-miracle-juice-melts-cysts-on-the-ovaries-and-kidneys/

Снимка: Wikiwand

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *