Народен лек срещу кисти и фиброми с Дебела Мара и мед

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

debela-mara-lek

Днес имаме невероятна рецепта за вас за приготвянето на много ефикасен лек, който е особено полезен срещу множество здравословни проблеми – особено срещу кисти, фиброми, сърдечни заболявания и натрупване на токсини в организма! А най-хубавото е, че тя съдържа само 2 съставки и е много лесна за приготвяне!

Като съчетаете лечебните свойства на меда и билката дебела Мара (дебелец), вие ще приготвите мощен лек, който ще регенерира цялото ви тяло.

Латинското име на билката е Sempervivum и в превод означава „вечно жива” като тя определено заслужава името си. Тя може да преодолее почти всяко заболяване, поради съдържащите се в нея множество лековити хранителни вещества, но дебелецът е особено ефикасен в лечението на кисти и фиброми.

Това широко разпространено домашно растение първоначално е отглеждано още от гърците и римляните за отблъскване на насекоми и вредители. Днес много хора също отглеждат билката в домовете си с тази цел.

Рецепта кара всякакви кисти да изчезват без операция!

Едната съставка в този лек е много полезната билка Дебела Мара, а другата е също толкова лековитият мед. Просто следвайте следните лесни инструкции:

Народен лек срещу кисти и фиброми

Съставки:

300 г (10.5 унции) листа от дебела мара

500 г/ (17.5 унции) мед

Указания:

Ето какво трябва да направите – първо, нарежете листата на малки парче и ги сложете в меда. Оставете лека в хладилника за 2-3 дни.

Връзката между недостига на йод и заболяванията

Как да го използваме:

Взимайте по една супена лъжица на ден от този невероятен домашен лек на празен стомах сутрин веднага след събуждане и не пийте и не яжте нищо в следващите 2 часа. Ще се удивите от резултатите. Този домашно приготвен лек е изключително полезен за стимулиране на метаболизма и за пречистване на тялото от вредните токсини.

Той е особено ефикасен през зимните месеци, защото тогава повече вредни субстанции се натрупват в тялото поради недостатъчната ни физическа активност през този сезон. Ето защо детоксикацията с естествени лекове е изключително важна.

Петимата тибетци – ежедневни ритуали за универсално здраве

Този лек се препоръчва от руски лекари. Той е изключително полезен и при сърдечно-съдови заболявания.

Лековитата комбинация е изключително ефикасна в лечението на кисти на яйчниците и на фиброми в матката, така че, ако страдате от такъв проблем, не се колебайте да си приготвите и да използвате този лек!

 

Източници:

http://www.naturalhealingmagazine.com/mix-these-2-ingredients-and-destroy-any-cysts-and-fibroids/

http://www.homehealthyrecipes.com/mix-these-2-ingredients-and-destroy-any-cysts-and-fibroids/

Снимки: Svejo

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *