Рецепта срещу болки в костите с магнезиев хлорид. Опитайте!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

magnesium-chloride

Този метод е отличен и най-важното, той помага за облекчаване и елиминиране на болките в костите. Най-хубавото нещо в тази рецепта е че не трябва да харчите пари за скъпи продукти като можете сами да си я правите, много е евтина, естествена и ефикасна.

За приготвянето на този лек ви трябват само две съставки, вода и магнезиев хлорид. Ако страдате от болки в костите, силно ви препоръчваме да опитате този лек – резултатите ще ви изненадат приятно.

Магнезий в действие, 4 рецепти

Магнезиевият хлорид е минерал, който съдържа отрицателно зареден хлор и положително зареден магнезий. Ежедневната употреба на магнезиев хлорид води до създаването на химически баланс в тялото ви.

Магнезиевият хлорид също така помага за изхвърлянето на пикочната киселина. Добре е да знаем, че задържането на пикочна киселина в тялото може да доведе до силна болка в ставите.

Магнезиев хлорид – преимущества

 • Облекчава главоболието
 • Предпазва кръвоносните съдове
 • Подмладява тялото
 • Усилва либидото
 • Повишава енергията
 • Предпазва от настинки и грип
 • Помага в лечението на заболявания на централната нервна система
 • Има противоракови свойства
 • Облекчава менструалните крампи
 • Защитава от ревматизъм и остеопороза
 • Подобрява храносмилането

Вижте кои заболявания лекува магнезият и най-добрите 5 билкови източника

Лек с магнезиев хлорид срещу множество здравословни проблеми

Сипете 1 литър вода в съд на огъня и я оставете да заври. Веднага щом водата заври, махнете съда от печката и оставете водата да изстине до стайна температура. Когато водата е със стайна температура, добавете 33 грама магнезиев хлорид на прах.

Преди да започнете да използвате този лек трябва да знаете точната доза. Изключително важно е да определите правилната доза за вас самия като тя се определя от годините, навършени от човека, който използва лека.

Лекът може да се прилага при пациенти, които са на поне 10 години. Много е важно да знаете горните ползи за здравето от този лек.

Минерал „смекчава” втвърдените артерии & рязко намалява риска за сърцето

Дозиране:  

Пациентите на възраст между 10 и 40 години: само по половин чаена чаша сутрин Пациентите на възраст между 40 и 70 години: една чаена чаша сутрин

Хората на 70 години и по-възрастни: по една чаена чаша сутрин и една чаена чаша вечер.

Как да преодолеем недостига на магнезий в тялото си

Недостигът на магнезий дезактивира действието на витамин D

Истинските причини и лек за пациентите с диабет

 

Източник:

http://www.yourstylishlife.com/remove-bone-pain-with-this-drink-you-only-need-two-ingredients-recipe/

Снимка: YouTube

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *