Чудодеен източник на витамин С убива рак на гърдата, белите дробове, дебелото черво и черния дроб

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Amla-Powder-For-Hair-Treatment

Когато съвсем неочаквано наскоро пипнах лятна настинка, отидох в магазина за здравословни храни до нас да си купя витамин С. Асистентката в отдела за витамините ме видя че се чудя какво точно да избера и ми даде съвет, който вероятно ще промени начина ми да пия витамин С докато съм жива.

Тя каза, че наистина мога да си купя синтетично произведен витамин С на прах или таблетки като повечето хора. Или мога да опитам вид витамин С от екзотичен, пълноценен хранителен източник — нещо, което наистина ще прогони настинката ми с лекота, но и ще направи много повече за здравето ми…

Невероятният източник на витамин С за който тя говореше е древен лек от Аюрведа — дребни плодове, които съдържат не само внушителни количества витамин С, но и антиоксиданти, калций, фосфор, желязо, каротен и В витамини.

Нарича се амла (Emblica officinalis). Купих си амла на прах и смесих 1.5 чаена лъжица в чаша портокалов сок (много е горчива, затова ви препоръчвам да я смесвате в сокове, а не във вода). И наистина след около ден от настинката ми нямаше и помен.

Лечение на простудни и дегенеративни заболявания с „мулти-С” протокол

Амла се използва в Аюрведа (традиционната индийска система на лечение) от хиляди години. Казва се, че амла е най-важното лечебно растение в цялата система на Аюрведа. Обнадеждаващо е да чуем това, след като повечето съвременни лекари почти не признават важността на витамин С.

Различните части на растението се използват за лечението на различни заболявания, но плодовете са изключително полезни. Това е така защото непретенциозните берита съдържат 200 пъти повече антиоксиданти от сините боровинки! Именно заради този факт понякога наричат амла „чудодеен плод” за превенция и лечение на рак.

Важно научно откритие: евтиният витамин С спира растежа на раковите стволови клетки 1000% по-ефикасно от лекарство за рак

Много научни изследвания днес продължават да потвърждават способността на витамин С да унищожава рака, но витамин С в амла се радва на мощна подкрепа… Всъщност, амла съдържа цяла армия съединения, които е клинично доказано, че помагат в предотвратяване растежа на туморите, включително галова киселина, елагова киселина, пирогалол, норсескитерпеноиди, корилагин, гераниин, елаеокарпусин и проделгинидини В1 и В2.

Изследванията също така показват, че в стъклен лабораторен съд амла има способността да убива раковите клетки при рак на гърдата, белите дробове, маточната шийка, дебелото черво и черния дроб като оставя здравите клетки незасегнати.

Лечение на различни видове рак на хранопровода със сода за хляб и витамин С

И това не е всичко. Тези силни дребни плодове помагат и при:

 • Висока температура
 • Диария
 • Възпаление
 • Заздравяване на рани
 • Сърдечносъдово здраве
 • Пептични язви
 • Здравето на черния дроб
 • Анемия
 • Висок холестерол
 • Растеж на косата
 • И в още много случаи …

Закупих амла от магазина за здравословни храни до нас, така че и вие вероятно можете да го направите. Ако ли пък не, определено можете да си купите амла онлайн. Така че не се бавете. Имайки предвид всичко което тези мощни плодове правят за здравето, вие непременно ще искате да ги добавите към колекцията си от витамини по-скоро веднага, отколкото по-късно.

от Джени Смиековски

Прочетете още:

Протоколът с висока доза витамин С орално при рак (и при почти всяко друго заболяване)

Витамин С унищожава рака

Невероятно откритие: Този витамин лекува пневмония за само 3 часа!

Източник:

https://easyhealthoptions.com/wonder-berry-slays-breast-lung-colon-liver-cancers/

Снимка: alibaba.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *