Невероятно откритие: Този витамин лекува пневмония за само 3 часа!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

През 1940 година лекарят Фредерик Кленер документира, че правилните дози витамин С имат способността да лекува повече от 30 различни заболявания, включително пневмония.

vitamin-c-pneumonia

Макар че заболяването започва със студени тръпки и кашлица, вирусът, който причинява възпаление на белите дробове може да причини натрупване на течност в тях, а това в повечето случаи води до смърт.

За жалост, в случаите на вирусна инфекция антибиотиците не помагат и отслабената имунна система и спряното действие на лимфната система са основата за появата основно на бронхит, който, както повечето други заболявания, изисква огромни грижи за лечение.

Важно научно откритие: евтиният витамин С спира растежа на раковите стволови клетки 1000% по-ефикасно от лекарство за рак

Вече е доказано, че противогрипните ваксини отслабват имунната система и съдържат невероятно големи количества токсични субстанции като живак, алуминий и формалдехид. Тези вредни метали и химикали причиняват неврологични проблеми, а понякога и проблеми с репродуктивната система.

През последните няколко години този витамин получи много внимание, но за съжаление не достатъчно. Антиоксидантите подсилват имунната система, помагат за детоксикацията на черния дроб, подобряват познавателната функция и защитават тялото от външни нападатели. Знае се също така, че витамин С лекува настинки, скорбут, астма, подагра, травми на костите и мускулите, високо кръвно налягане и сезонни алергии.

Що се отнася до борбата с пневмонията, витамин С прави чудеса в поддържането на естествената способност на тялото да защитава, без да уврежда чревната флора. Намаляването на натуралната микрофлора поради физическо увреждане от страна на вирусите може да доведе до дълготрайни дисбаланси.

Протоколът с висока доза витамин С орално при рак (и при почти всяко друго заболяване)

В интервюто (чието съдържание можете да прочетете по-долу), д-р Андрю Соул дава повече информация за силата на витамин С. Този лекар подчертава факта, че само за три часа човек може да се излекува от пневмония. Във видеото можете да видите, че адекватните дози витамин С помагат на бебе напълно да се излекува по естествен начин от сериозно респираторно заболяване.

Витамин С е особено важен за стимулирането на здравето и излекуването на тялото. Можете да си го набавяте от пресни плодове, зеленчуци, листни зеленчуци, бобови растения, някои видове зърнени кълнове и водорасли.

Забравете скъпите „серуми против стареене”, направете си такъв сами у дома

 В интервюто д-р Андрю Соул, PhD, споделя следното:

„Необходимото количество витамин С варира. Не трябва да приемате дозите, които мислите, че би следвало да пиете, а дозите, които ще свършат работа. Това количество може да е по-високо, отколкото някога сте си представяли.

Какво става когато не живеем здравословно? Лично аз пипнах вирусна пневмония и имах ужасна кашлица и много висока температура. Отидох на лекар и той ми каза, че ще ми предпише антибиотик. Казах му, че антибиотиците не действат срещу вируси, той се съгласи с мен, но каза, че антибиотикът щял да лекува вторичните инфекции и т.н. и т.н. И аз си помислих, че е време да опитам витамин С.

Зная че много лекари са лекували пневмония с високи дози витамин С като се започне с д-р Фредерик Кленер още през 1940 година, така че си отидох вкъщи и започнах да пия по 2000 мг витамин С на всеки 6 минути докато бях буден, това са по 20000 мг на час! Продължих да пия тези дози – по 2000 мг витамин С на всеки 6 минути и след три часа температурата ми падна с 3 градуса, а кашлицата ми спря! Доста впечатляващо, нали?

Но ето нещо още по-впечатляващо: Познат лекар имаше бебе на около годинка, тежащо около 10 кг, което много боледуваше. През първата си година то бе изпило 11 пълни курса антибиотици – за 12 месеца! С антибиотиците не бива да се прекалява, защото това разстройва организма и здравето. Ако те не подействат в първите 3-4 курса, не е необходимо да продължавате да ги взимате. Както се казва, можете да биете болен кон цял ден, но той няма да се изправи, нали? Така че недейте да го правите.

В случая бащата се чудеше какво да прави с детето си, което бе много болно. Висока температура, слуз в гърлото, зачервена кожа, кашляше и кихаше и плачеше непрекъснато и никой в семейството не беше спал от не се знае колко нощи. Педиатрите правеха разбира се всичко по силите си, но нищо не действаше. Така че в разговора ни го попитах дали е опитвал високи дози витамин С и той каза, че би опитал всичко. В крайна сметка той даде на едногодишното си бебе, което тежеше 10 кг общо 20000 мг витамин С със сокове и с храна и то спа непробудно до сутринта, като симптомите му отшумяха още същата нощ!

Високите дози витамин С вършат чудеса за настинка и грип, а както се вижда и за пневмония… Можете да сте сигурни в това и никога повече да не си правите противогрипна ваксина”.

Източник:

http://foodsandhealthylife.com/an-incredible-discovery-this-vitamin-cures-pneumonia-in-just-3-hours-video/

Снимка: evoMAG

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *